Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Gamer – silityskuva

Peliohjain silityskuva tosi pelaajille!

Gamer – silityskuva on tosi pelaajille ja pelifaneille suunnattu silityskuva. Peliohjaimen lisäksi silityskuvassa on hauska roiske taustalla, joka tekee kuvasta elävän näköisen. Aidon näköinen peliohjain sisältää pienet yksityiskohdat, joita oikeassakin peliohjaimessa on. Kuva on taatusti hitti pelaajien keskuudessa! Peliohjaimella on leveyttä 20,5 cm ja korkeutta 20,5 cm. Kuva sopii erinomaisesti isompien lasten, teinien ja aikuisten vaatteisiin kiinnitettäväksi.

Silityskuvaa on saatavilla 4 upeassa neonvärissä, jotka loistavat myös UV-valossa! Neonvärit on kirkkaita ja näyttävät upealta tummemman kankaan päällä. Valitse pinkki, vihreä, keltainen tai oranssi. Jos pidät rauhallisimmista väreistä, harmaa ja musta ovat varmasti mieleesi. Glitteristä ja kimalluksesta pitäville suositellaan tunto glitter silityskuvia. Nimensä nämä ovat saaneet silityskalvon pinnassa olevista glitter hipuista, jotka tuntuvat sormissa! Tunto glitter kuvia löytyy hopea, vihreä sekä musta. Huomioithan, että tunto glitterin kalvoon jää glitter hippuja.

Silityskuvia voit kiinnittää luonnonkuituihin kuten puuvillaan ja pellavaan sekä polyesteriin. Kuva sopii kiinnitettäväksi kudottuihin sekä neulottuihin (trikoot, colleget) kankaisiin. Ennen kuvan kiinnitystä (tai ostamista), tarkista, kestääkö materiaalisi 2 pisteen silitystä. Silityskuva on helpoin kiinnittää leikattuihin kankaisiin ennen ompelua, jolloin pienempien lastenvaatteiden saumat eivät ole tiellä. Kun kiinnität silityskuvaa, huomioithan, että laitat höyrytoiminnon pois päältä. Suojaa silitysrauta ja kuva laittamalla leivinpaperia kiinnityksen ajaksi. Oikein kiinnitettynä silityskuvat ovat pitkäikäisiä ja kestävät toistuvaa pesua. Muistathan kääntää vaatteen nurinpäin ennen pesua.

Silityskuva info:

  • Gamer – silityskuva on valmistettu ”hot flex” -silityskalvosta eli päällä oleva suojamuovi poistetaan heti kiinnityksen jälkeen.
  • Kalvo on Öko-Tex Standard 100 mukaista eli se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.
  • Kiinnitetään silitysraudan ja kovan alustan päällä tai lämpöprässillä. Lämpötila 150-155 astetta / 2 pistettä silitysraudalla ja höyry toiminto pois päältä. Painoaika n. 12-15 sekuntia.
  • Kuvan mukana toimitetaan samaa silityskalvoa kuin silityskuva on. Kokeilla kiinnitystä tilkulle, ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.
  • Kiinnitysohjeet löydät Jujunan blogista, klikkaamalla alla olevaa kuvaketta sekä linkkinä tilausvahvistuksestasi.
  • Max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus kielletty.

6,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!