Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Schmetz Super Stretch-neula trikoolle HA X 1SP

Schmetzin laadukas Super Stretch-neula trikoo kankaiden ompeluun.

Super Stretch-neula trikoolle (HA X 1SP-neula), jossa erityinen kärki estää hyppytikkien syntymisen. Neulan takana oleva lankaa kuljettava ura on suurempi kuin stretch- tai jersey-neulassa. Tämä neula on kehitetty nimenomaan paljon elastaania sisältäville kankaille esim. trikoot ja colleget sekä jumppa- ja uimapukulycrat.

Neulassa on puolipallon muotoinen kärki, joka sopii hyvin elastaania sisältäville neulos kankaille. Neulan kärki työntyy ommellessa kankaan silmukoiden lävitse eikä vaurioita neulottuja silmukoita. Neulan toinen puoli on litteä ja tämä neula sopii useimpiin ompelukoneisiin. Jos tarvitset neuloja saumuriin tai peitetikkikoneeseen, suosittelen valitsemaan EL x neulat (klik klik). Muista myös trikoolle sopivat kaksoisneulat Schmetz– ja Organ-merkeiltä.

Uima- ja urheiluvaate neuloksia ommellessa, hyppytikki helposti muodostuu, tiiviin sidoksen vuoksi. Tämä Super Stetch-neula ehkäisee hyppytikkejä. Jos hyppytikkejä kuitenkin ilmaantuu, kokeile suurempaa neulan kokoa, jolloin lankaa kuljettava ura sekä neulan silmänreikä on suurempi.

Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa. Vaihda neulasi uuteen tai suurempaan kokoon, kun huomaat hyppytikkiä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Super Stretch-neula trikoolle löytyy kahta eri kokoa: 75 ja 90. Yksi paketti sisältää viisi saman kokoista neulaa.

  • 75 kokoinen soveltuu ohuille materiaaleille kuten puuvilla-elastaani trikoot ja -colleget.
  • 90 kokoinen neula soveltuu hieman paksummalle materiaalille ja kerroksille.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Schmetzin neulat on värikoodattu. Neulan ylempi värikoodi kertoo millainen neula on kyseessä ja alempi kertoo neulan koon. Schmetz Super Stretch-neula HA X 1SP – neulan värikoodi on harmaa.

Valmistaja: Schmetz

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!