Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lankasakset metallihohto sininen

Ale!

Pienet lankasakset metallihohto sinisen sävyisenä!

Lankasakset on saaneet uuden upean värisävyn, metallihohto sininen! Jos pidit sateenkaaren värisistä lankasaksista, nämä ovat lähes identtiset niiden kanssa. Nämä pienet sakset ovat erittäin kätevät lankojen ja muiden tarkkojen ja pienien yksityiskohtien leikkaamiseen. Isoja saksia käytettäessä käy helposti ”oho” ja ”hups”, kun leikkaatkin jostakin kohtaa enemmän kuin tarvitsisi. Tarkkoja ja pieniä kohtia on huomattavasti mukavampi leikata pienillä saksilla kun isoilla. Saksilla ei voi leikata paksuja kankaita, mutta ohuisiin kankaisiin (trikoot, puuvillat, viskoosit), saat leikattua hakkimerkit ja aukileikkaukset tarkasti ja vaivattomasti!

Erittäin terävät kärjet leikkaavat langat vaivattomasti ja tarkasti ilman voimaa ja tuskailua. Terävät lankasakset ovat ompelijalle oiva apu siinä missä kangassakset. Lankasakset ovat kevyet, vaikka ovat valmistettu kirurginlaatuisesta teräksestä. Painoa saksilla on vain 50 grammaa! Sakset ovat tukevat ja pysyvät hyvin käsissä. Kiristys- ja säätöruuvin avulla pystyt säätämään saksien herkkyyttä eli kuinka herkästi sakset leikkaavat.

Saksilla on pituutta 11,5 cm ja leveyttä 6,5 cm. Sormen reikien leveys on 2,4 cm ja korkeus 2,8 cm. Terät ovat suorat ja 4 cm pitkät. Saksien kärjissä on läpinäkyvä muoviosa suojaamassa terää. Toimitetaan valkoisessa suojapakkauksessa, jossa saksia voi säilyttää. Säilytäthän saksia lasten ulottumattomissa, koska saksien terävät kärjet tekevät heposti haavoja pistäessään. Valmistettu japanilaisesta kirurginlaadun teräksestä.

Sakset on valmistuttanut suomalainen Go Fly. Saatavilla vain pieni erä.

14,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!