Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten hupparit 32-56

Suosittu ja monipuoliset naisten huppareiden ompelukaavat!

Naisten hupparit ompelukaava sisältää 10 erilaisen hupparin ompelukaavaa. Kaikki mallit voidaan ommella lantio- tai tunikamittaisina. Osassa malleissa on kaaritaskut sivusaumoissa tai kengurutasku keskellä edessä. Huput on vuoritettu trikoolla/joustocollegella. Istuvuutta huppariin saat kun ompelet mallin rintamuotolaskoksella. Hupparit ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä. Naisten hupparit ompelukaavoissa naisten koot 32-56.

Malleissa on vinoa vetoketjua, suoraa vetoketjua ja mallit ilman vetoketjua. Kaavapaketista löytyy huppu, joka nousee edestä korkealle, tavallinen huppu sekä kietaisuhuppu. Hihansuu ja helmaresorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 30-40  sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Suosittu ja monipuoliset naisten huppareiden ompelukaavat!

PDF Naisten hupparit ompelukaava sisältää 10 erilaisen hupparin ompelukaavaa. Kaikki mallit voidaan ommella lantio- tai tunikamittaisina. Osassa malleissa on kaaritaskut sivusaumoissa tai kengurutasku keskellä edessä. Istuvuutta huppariin saat kun ompelet mallin rintamuotolaskoksella. Hupparit ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä. PDF naisten hupparit ompelukaavoissa naisten koot 32-56.

Malleissa on vinoa vetoketjua, suoraa vetoketjua sekä ilman vetoketjua. Kaavapaketista löytyy huppu, joka nousee edestä korkealle, tavallinen huppu sekä kietaisuhuppu. Huput voi vuorittaa trikoolla tai joustocollegella. Hihansuut ja helmaresori on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas.

Naisten hupparit kaavapaketin mallit:

Jessica = Huppari, jossa huppu. Hupun etuosa on korkea ja kaulusmainen. Huppu on vuoritettu. Mallissa on kengurutasku edessä. Taskunsuulle on ommeltu kaksinkertainen resori, joka huolittelee taskunsuun. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Minerva = Perusmallinen vetoketjullinen huppari. Mallissa on tavallinen huppu, joka on vuoritettu. Mallissa on kengurutasku edessä. Taskunsuulle on ommeltu kaksinkertainen resori, joka huolittelee taskunsuun. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Venus = Vinovetoketjullinen huppari, jossa kaaritaskut sivusaumoissa. Huppu on kietaisumallinen ja vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Victoria = Perusmallin huppari, jossa kaaritaskut sivusaumoissa. Hupparissa on huppu, joka on vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Linda = Perusmallin huppari ilman taskuja. Hupparissa on kietaisumallinen huppu, joka on vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Naisten huppari mallit rintamuotolaskoksella:

Sandra = Rintamuotolaskoksellinen ja vinovetoketjullinen huppari, jossa kaaritaskut sivusaumoissa. Huppu on kietaisumallinen ja vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Diana = Perusmallin huppari rintamuotolaskoksella. jossa kaaritaskut sivusaumoissa. Hupparissa on huppu, joka on vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Katie = Perusmallin huppari rintamuotolaskoksella ja ilman taskuja. Hupparissa on kietaisumallinen huppu, joka on vuoritettu. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Norah = Huppari rintamuotolaskoksella. Mallissa hupun etuosa on korkea ja kaulusmainen. Huppu on vuoritettu. Mallissa on kengurutasku edessä. Taskunsuulle on ommeltu kaksinkertainen resori, joka huolittelee taskunsuun. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Jamie = Vetoketjullinen huppari rintamuotolaskoksella. Mallissa on tavallinen huppu, joka on vuoritettu. Mallissa on kengurutasku edessä. Taskunsuulle on ommeltu kaksinkertainen resori, joka huolittelee taskunsuun. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu resori. Mallin voit tehdä lantiomittaisena tai tunikamittaisena.

Lisätiedot

Kaava

Jessica, Minerva, Venus, Victoria, Linda, Sandra, Diana, Katie, Norah, Jamie, Naisten hupparit – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]