Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Miesten raglanpaidat 44-68 - 180 +-3 cm

Miesten trikoinen raglanpaidan kaava.

Miesten perus trikoopaidan kaava raglanhihoilla. Kaavapaketti sisältää neljä eri vaihtoehtoa. Paidassa on hieman väljyyttä, ei väljästi mutta ei tiukasti. Se istuu juuri sopivasti. Kaavoista löytyvät miesten koot 44-68.
Suositeltu kangas: puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpaino n. 220 g. Jousto 20 %.

Miten tämä eroaa muista raglanhihaisista kaavoista ja miksi sinun tulisi kokeilla tätä?

  • Jos sinulla on raglanhihaisten kaavojen kanssa istuvuusongelmia, kokeile tätä. Best of Two ja Best of Four malleissa on hiha tehty kahdesta kappaleesta. Hihan päällä kulkevaa saumaa on muotoiltu, jolloin istuvuus paranee sekä tarvittaessa saadaan lisättyä tilaa sinne missä on tarve. Jos muotolaskosten ompelu ei suju ja sauma jää törröttämään, kahden kappaleen hiha on todellakin kokeilemisen arvoinen.
  • Miesten raglanpaidat ovat sarjottu kahdelle eri pituusluokalle. Tämä on meidän ensimmäinen kahdelle eri pituusluokalle sarjottu kaava.
  • Tämä kaavapaketti on tehty 180 cm +-3 cm pitkille miehille. Toinen pituusluokka on 170 +-3 cm (klik klik kaava löytyy täältä).

Malli on n. 180 cm pitkä ja hänellä on päällä koko 54. 

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Latauksien määrä on rajoitettu 5 kertaan.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 27+30  sivua + ohjeet.
Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 25-39  sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

TÄMÄ ON ITSE TULOSTETTAVA KAAVA

PDF-kaavat toimitetaan tiedostoina. Ei postitusta!
Tulostusohjeet löytyvät kuvaketta klikkaamalla.

8,90 50,00  ALV 24%

Poista

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi

Kankaiden ja tarvikkeiden menekit löydät omilta välilehdiltään mallin nimen kohdalta

Kankaiden menekki laskettu 150-160 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Kaavapaketin mallit:

Best of One = Raglanhihainen paita pitkillä hihoilla. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Two = Raglanhihainen paita pitkillä hihoilla. Hihat ovat kahdesta kappaleesta tehty ja saumassa on hieman muotoa. Näin hihaan saadaan istuvuutta paremmaksi. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Three = Tässä mallissa on etu- ja takakappale tehty kolmesta osasta. Hyödynnä tilkut tilkkukoristasi ja yhdistele! Malli on raglanhihainen. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Four = Tässä mallissa on etu- ja takakappale tehty kolmesta osasta. Hyödynnä tilkut tilkkukoristasi ja yhdistele! Malli on raglanhihainen. Hihat ovat kahdesta kappaleesta tehty ja saumassa on hieman muotoa. Näin hihaan saadaan istuvuutta paremmaksi.Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kaava

Miesten raglanpaidat – kaikki mallit, Best of One, Best of Two, Best of Three, Best of Four, Myyntilisenssi kaavaan

Best of One

Best of Two

Best of Three

Best of Four

Tulostusohjeet

Tarvitset seuraavat:

Kaavat on pakattuna Zip. muotoon kuten tässä esimerkissä. Osa uudemmista käyttöjärjestelmistä osaa purkaa zip. kansion ilman erillistä ohjelmaa. Ainakin Windows 8 eteenpäin. Macin uudemmat koneet purkavat automattisesti zip. kansion kun se on latautunut.  Jos tarvit zippien purku ohjelman, lataa ilmainen Winrar. Hyväksi todettu ohjelma. Sen saa myös maksullisena, mutta ilmainen toimii hyvin purkamiseen.

Älä käytä tietokoneen ja tulostimen omia tulostusohjelmia, sieltä ei saa oikeita tulostusasetuksia näkyviin.

Ensimmäisenä tee tilaus kaavasta (myös ilmaisista tulee tehdä tilaus). Kun tilaus on tehty, saat ladattua kaavat heti maksun jälkeen kun olet palannut takaisin verkkokauppaan. Kaavat saat ladattua myös sähköpostiin toimitettavasta tilausvahvistuksesta. Alla olevaan kuvaan on punaisella ympyröity mistä klikkaat, jotta tiedosto alkaa lataamaan.  Tilausvahvistuksesta näet myös kuinka monta latauskertaa sinulla on jäljellä. Maksullisissa kaavoissa lataukset on rajoitettu 5 kertaan. Kauppa laskee jokaisen klikkauksen lataukseksi. Ilmaisissa kaavoissa latauksia ei ole rajoitettu.

Klikkaamalla kuvia, avautuvat ne isompina.

Klikkaa ladattua tiedostoa eli zip. kansiota (ympyröity alla olevassa kuvassa). Jos klikkaamalla ei aukea, edellä mainittu WinRar on ratkaisu zip. kansion purkamiseen.

Aukeaa ikkuna ja jossa tiedostot ovat. Luo uusi kansio kaavoille.

Siirrä tiedostot juuri luomaasi kansioon.

Jokainen tiedosto on merkitty esimerkin mukaisesti (Hiiop! on nyt esimerkkinä).

  • Hiiop! – jumpsuit – kaava (kaava nimen perässä on se, mistä löytyy kaavat. Tämä tiedosto tulostetaan A4 kokoisille papereille). 
  • Hiiop! – jumpsuit – ohje (sieltä löytyvät ompeluohjeet).
  • Hiiop! – jumpsuit – kasausohje (kuva, josta näet miten kaava-arkit kasataan, näet rivin vaihdot myös.
  • Hiiop! -jumpsuit – kaava-arkki A0 (tämä on suurkuvatuloste, jos sinulla on mahdollisuus tulostaa isompia tulosteita itse. Tiedosto voi olla myös A1, A2 tai A3 kokoinen, riippuen kappaleiden koosta).

Kun tiedostot on siirretty kansioon, avaa kansio. Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse ”Avaa sovelluksessa”, jonka jälkeen valitse PDF lukuohjelma (esimerkissä käytetty Adoben Acrobat).

Kun tiedosto on avattu, valitse vasemmasta yläkulmasta ”TIEDOSTO” ja sen jälkeen ”TULOSTA”. Saat auki tulostusasetukset, joista pääsee säätämään tulostusasetuksia.

Kun tulostusasetukset on avautunut, tarkista kaksi kohtaa asetuksista. Toinen niistä on skaalaus. Valitse alkuperäinen koko/actual size/todellinen koko (ylempi ympyrä).

Toinen ympyröity kohta on automaattinen vaaka/pysty (alempi ympyrä).

Tulosta ensimmäinen sivu ja tarkista ruudun koko. Ruudun koko tulee olla 3 cm x 3 cm. Alla vielä kuva ensimmäisestä tulostetusta sivusta. Paperissa tulisi olla kehykset, jotka leikataan pois ennen teippaamista. Kaava asettuu n. keskelle paperia. Kehyksien ulkopuolelle jää tyhjää n. 1-2 cm verran. Jos kaava ei tulostu näin, tarkista että ruksit ovat oikeassa kohdassa (kts. edellinen kohta). Jos ensimmäinen sivu tulostui kuten piti, voit huoletta tulostaa loputkin sivut.

Täältä löytyy video kuinka PDF-kaava kootaan.