Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lasten collegepaita 80-164 cm

Simppeli, helppo, nopeasti ja täysin saumurilla ommeltava collegepaidan ompelukaava lapsille!

Lasten collegepaita ompelukaava on varma valinta jokaiseen päivään. College on sopivan väljä ja siksi sitä on mukava käyttää. Helppo, simppeli ja nopeasti ommeltava malli sopii kiireisempäänkin arkeen. Simppeli collegepaita ei tarvitse kuin mageen kuosikankaan kaveriksi! Kokeile miltä näyttää kahdesta yksivärisestä ommeltu college. Miltä näyttäisi kuosillisen ja yksivärisen yhdistäminen collegepaitaan?

Väljä collegepaita sopii leikkivälle ja liikkuvalle lapselle. Lapsen on helppo pukea vaate itse väljyyden vuoksi. Collegepaita ulottuu lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Ei edes hurjemmissa leikeissä! Collegepaita on raglanhihainen eli paidassa ei ole olkasaumaa, vaan hiha jatkuu edessä ja takana pääntielle asti. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat raglansaumat edessä ja takana sekä pääntien litteäksi joustavalla ompeleella.

Collegepaidan hihat on pitkät ja väljät. Paidan hihansuihin ja helmaan on ommeltu resorit. Hihansuu- ja helmaresorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan. Pääntielle on ommeltu resorista leikattu kaksinkertainen kaitale. Collegepaita on helpompi pukea päälle kun pääntie joustaa kunnolla eikä kiristä. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat pääntien sauman litteäksi joustavalla ompeleella.

Kaveriksi ompelet hauskat sivutaskulliset Hidden Treasure-housut, joissa mahtuu säilyttämään ulkoa löydettyjä aarteita! Helpompaa mallia etsiessä on Baggy-housut oiva valinta. Kuvallisten ompeluohjeiden ansiosta onnistut ompelussa varmasti!

Kaavoista löytyy lasten koot 80-164 cm. Lasten collegepaita ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä entisestään.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 16 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!