Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Hidden treasure & Lasten Collegepaita 80-164 cm

Aarretaskulliset collegehousut ja collegepaita yhdistettiin samalle kaava-arkille!

Hidden treasure & Lasten Collegepaita on Jujunan yksi suosituimmista lasten ompelukaavoista. Eikä ihme! Housujen ompelukaavassa on monta erilaista yksityiskohtaa, jotka luo housuista täysin omalaatuiset ja selkeästi tunnistettavat. Näillä kahdella lasten ompelukaavalla ompelet mitä siisteimmät vaatteet. Yhdistelemällä eri värejä ja kuoseja, saat loputtomasti vaihtoehtoja.

Housujen sivusaumoissa on hauskat kaarevan muotoiset leikkaukset. Leikkaussaumaan on ommeltu taskut, jotka on tilavat suuria aarteita varten. Taskuihin mahtuu jos jonkinlaista lelua ja aarretta aina kivistä ja kävyistä nuken vaatteisiin asti. Taskunsuun reuna on käännetty ja tikattu. Housujen ompelukaava taipuu moneksi! Jättämällä taskut ja leikkaukset pois, saat sivusaumattomat housut tehtyä. Vyötärökaitaleessa on ommeltavat nyörin rei’ät sekä lyhyet nyörit, jotka on pujotettu vain etukappaleen nyörin reiästä reikään. Nauha ei kierrä vyötäröä ja on siksi hyvin turvallinen myös pienten lasten housuihin. Malli on sopivan väljä, jotta lapsen on mukava leikkiä ja liikkua.

Housujen kaveriksi perus resoreilla viimeistelty raglanhihainen collegepaita! Nopea, helppo ja simppeli malli on arjen pelastus. Ompelu onnistuu aloittelijaltakin, sillä blogista löydät kuvalliset ompeluohjeet collegepaidan ompeluun. Vähän väljä collegepaita sopii leikkivälle ja liikkuvalle lapselle. Lapsen on helppo pukea vaate itse väljyyden vuoksi. Collegepaita ulottuu lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Ei edes hurjemmissa leikeissä! Collegepaita on raglanhihainen eli paidassa ei ole olkasaumaa, vaan hiha jatkuu edessä ja takana pääntielle asti. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat raglansaumat edessä ja takana sekä pääntien litteäksi joustavalla ompeleella.

Saat lisää kasvunvaraa malliin, kun ompelet joustavasta resorineuloksesta lahkeisiin resorit. Ohje resorin lisäämiseen ja ompeluun löytyy täältä. Housujen lahkeet pysyvät myös paremmin jalan päällä eikä jää alle. Kaavassa on sopivasti väljyyttä ja sitä pystyy säätämään helposti taittamalla kaavaa tarvittavan verran. Saat myös hoikalle ja pyöreämmälle lapselle tehtyä housut samalla kaavalla!

Hidden treasure & Lasten Collegepaita ompelukaava sisältää lasten koot 80-164 cm ja kaikki siltä väliltä. Kaava suunniteltu ensisijaisesti joustavalle collegelle, jonka neliöpaino on 250 g. Jos teet ohuemmasta kankaasta tai trikoosta, mallista saattaa tulla väljempi. Jos käytät taas paksumpaa kangasta, tulee mallista ihonmyötäisempi. Kaava on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä. Collegepaidan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.