Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Naisten collegepaidat 32-56

Ompele nopea ja helppo collegepaita vain pelkällä saumurilla!

Naisten collegepaidat ompelukaavalla loihdit kauniit vaatteet suosikki joustocollegesta. Rennon väljäksi suunniteltu malli sopii hyvin kiireiseen arkeen. Tämän mallin ompeluun tarvitset vain saumurin, jolloin vaate on nopeasti ommeltu. Perinteiseen collegepaita malliin kuuluu resorit pääntielle, hihansuihin sekä helmaan, jotka löytyvät myös näistä malleista. Collegepaidan kaveriksi sopii hyvin collegehousut sekä toppi. Kokeile Naisten Arkihousujen Jenna-malllia sekä painijaselkäistä Heini-toppia!

Naisten collegepaita mallit ovat mukavan väljiä ja rentoja ja niitä onkin mukava käyttää. Collegepaidoista on kaksi eri versioo: raglanhihainen malli sekä istutetulla hihalla oleva malli. Joku toinen tykkää perinteisestä istutetusta hihasta ja toinen tykkää raglanhihasta, joten molemmat vaihtoehdot ovat saatavilla. Raglanhihaisessa mallissa ei ole olkasaumaa, vaan hiha jatkuu edessä ja takana pääntielle asti. Naisten collegepaidat ulottuvat lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku collegepaitaa käyttäessä. Malleissa on pitkät väljät hihat.

Hihansuihin ja helmaan on molemmissa malleissa ommeltu resorit. Hihansuu- ja helmaresorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Kumpi on sinusta miellyttävämpi käyttää. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat hihansuun ja helman sauman litteäksi joustavalla ompeleella. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan. Pääntielle on ommeltu resorista leikattu kaksinkertainen kaitale. Collegepaidat on helpompi pukea päälle kun pääntie joustaa kunnolla eikä kiristä. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat pääntien sauman litteäksi joustavalla ompeleella.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Naisten collegepaidan kaavat on suunniteltu ja kaavoitettu ensisijaisesti joustocollegelle, jonka neliöpaino on n. 250 g. Kaavat on sarjottu naisten C-mitoitusjärjestelmän mukaan. Tästä naisten ompelukaavasta löytyy koot 32-56.

Mallin päällä molemmista kaavoista koko 44 – rinnanympärys 98 cm.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!