Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Naisten paidat ja topit 32-56

Naisten peruspaitojen ompelukaavat joustavalle trikoolle!

Naisten paidat ja topit ompelukaava setti sisältää 7 erilaisen trikoolle soveltuvan paidan ja topin kaavaa. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Naisten paidat ja topit ommellaan joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta, jonka neliöpaino on n. 220 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 30 %. Paidat ovat istuvaksi mitoitettu, joka puolelta. Paidat ja topit ulottuvat lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Täydennä vaatekaappiasi muutamalla perus paidalla ja topilla!

Paitojen pääntiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin. Toppien kädentiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin tai pienellä käänteellä. Hihallisten mallien hihansuissa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Paitojen hihan ovat pitkät, 3/4 tai lyhyet. Tuubitobin yläreunaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale samasta kankaasta kuin toppi. Kaitaleen sisälle on pujotettu kapea kuminauha, jotta toppi pysyy ylhäällä. Kaikkien paitojen ja toppien helmassa on leveä käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Malleilla päällä koot 32, 40 ja 44.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yksi valmiiksi tulostettu iso musta-valkoinen kaava-arkki + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

19,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!