Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Long Weekend 32-56

Ihana tunikamittainen collegepaita naisille korkealla kauluksella!

Long Weekend naisten tunikahupparin ompelukaava on suunniteltu mukavan väljäksi ja rennoksi. Suoranmallisessa tunikahupparissa on sauma takakappaleen puolella. Takakappaleen sauma on muotoiltu, joten se tuo istuvuutta selkään. Tunikahupparin malli on pitkä ja se ulottuu reilusti pepun yli reiteen asti, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku collegepaitaa käyttäessä.

Mallissa on raglanhihat eli hihan saumat jatkuvat edessä ja takana pääntielle asti. Pääntiellä on korkeamman mallinen kaulus, joka on vuoritettu. Kaulukseen on kiinnitetty sirkkarenkaat etupuolelle ja kauluksen yläreunaan on pujotettu nyörit. Voit kiristää ja löysätä kaulusta tarpeen mukaan. Sivusaumoihin on ommeltu kaaritaskut. Taskut on tilavat ja siellä mahtuu kulkemaan tärkeimmät tavarat mukana.

Hihansuihin on ommeltu resorit, jotka on leikattu joustavasta resorista ja on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Kumpi on sinusta miellyttävämpi käyttää. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat hihansuun ja helman sauman litteäksi joustavalla ompeleella. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan.

Helman voit huolitella leveällä käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Voit ommella mallin myös kaksinkerroin taitetulla resorikaitaleella. Helmaresori on leikattu joustavasta resorista ja on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Kumpi on sinusta miellyttävämpi käyttää. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat hihansuun ja helman sauman litteäksi joustavalla ompeleella. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan.

Long Weekend mallista löytyy naisten koot 32-56. Malli ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä entisestään.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 33 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!