Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Hidden treasure 80-164 cm

Kaipaako lapsesi taskuja, joihin voisi kerätä aarteita? Tässä mageet housut suurilla sivusaumataskuilla, joihin mahtuu suurempikin aarremäärä!

Hidden Treasure lasten housut ompelukaava on Jujunan yksi suosituimmista lasten ompelukaavoista. Eikä ihme! Housujen ompelukaavassa on monta erilaista yksityiskohtaa, jotka luo housuista täysin omalaatuiset ja selkeästi tunnistettavat. Housuissa on leikkaussaumat molemmin puolin lahjetta, taskut on ommeltu leikkaussaumoihin, vyötärökaitaleessa on ommeltavat nyörin rei’ät sekä lyhyet nyörit, jotka on pujotettu vain etukappaleen nyörin reiästä reikään. Nauha ei kierrä vyötäröä ja on siksi hyvin turvallinen myös pienten lasten housuihin. Malli on sopivan väljä, jotta lapsen on mukava leikkiä ja liikkua.

Housujen sivusaumoissa on hauskat kaarevan muotoiset leikkaukset. Leikkaussaumaan on ommeltu taskut, jotka on tilavat suuria aarteita varten. Taskuihin mahtuu jos jonkinlaista lelua ja aarretta aina kivistä ja kävyistä nuken vaatteisiin asti. Taskunsuun reuna on käännetty ja tikattu. Sivusauman leikkaus on helppo ommella vaikka saattaa näyttää vaikealta. Housujen ompelukaava taipuu moneksi! Jättämällä taskut ja leikkaukset pois, saat sivusaumattomat housut tehtyä.

Collegesta ommeltujen housujen lahkeensuut on huoliteltu käänteellä ja käänne on tikattu joustavalla ompeleella. Saat lisää kasvunvaraa malliin, kun ompelet joustavasta resorineuloksesta lahkeisiin resorit. Housujen lahkeet pysyvät myös paremmin jalan päällä eikä jää alle. Kaavassa on sopivasti väljyyttä ja sitä pystyy säätämään helposti taittamalla kaavaa tarvittavan verran. Saat myös hoikalle ja pyöreämmälle lapselle tehtyä housut samalla kaavalla!

Hidden Treasure lasten housut sisältää lasten koot 80-164 cm ja kaikki siltä väliltä. Kaava suunniteltu ensisijaisesti joustavalle collegelle, jonka neliöpaino on 250 g. Jos teet ohuemmasta kankaasta tai trikoosta, mallista tuleee väljempi. Jos käytät taas paksumpaa kangasta, tulee mallista ihonmyötäisempi. Kaava on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen ja kokotaulukon löydät tältä sivulta hieman alempaa.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 16 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.