Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten arkihousut 32-56

Etsitkö rentoja, tyylikkään näköisiä ja mukavia collegehousuja? Collegekankaasta ommellut arkihousut on vastaus kysymykseesi!

Naisten arkihousut ompelukaava sisältää kaksi leppoista ja rentoa collegehousujen ompelukaavaa naisille. Alaspäin kapeneva malli näyttää rennolta ja tyylikkäältä, olematta niitä 90-luvun jättimäisiä collegehousuja. Nämä sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen (ethän kuitenkaan hautajaisiin näitä laita). Collegehousuissa on suuret ja syvät taskut ommeltuna sivusaumoihin, johon mahtuu myös nykyaikainen älypuhelin. Tällä ompelukaavalla valmistuu mitä mainioimmat kesähousut tai -caprit myös trikoosta. Piristystä ja uudenlaista ilmettä housuihin saat ompelemalla erilaisia koristenauhoja sivusauman päälle!

Naisten collegehousut voit ommella napakasta ja joustavasta collegesta ja paksummasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Kokeile tavallisen joustocollegen tai trikoon sijasta tehdä napakasta, siististä ja tukevasta Punto-kankaasta. Saat siistimmän ja tyylikkäämmän vaikutuksen housuihin. Lahkeensuun resorit ja vyötärökaitaleen voit tehdä samasta kankaasta kuin housut, ribbiresorista tai tavallisesta resorista. Löydä itsellesi se mieleisin vaihtoehto! Naisten collegehousujen kaavat on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Molemmista malleista löytyy laajasti kokoja, aina naisten 32-56 asti.

Naisten arkihousut kaavapaketin mallit:

Jenna = Korkeavyötäröiset naisten collegehousut. Mallissa on sivusaumat sekä pitkät lahkeet, jotka kapenevat alaspäin. Suuren suuret taskut sivusaumoissa pitävät tärkeimmät tavarat mukanasi. Vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu leveä 3 cm leveyinen kuminauha. Lahkeensuissa on kaksinkertaiset resorikaitaleet. Vyötärökaitaleen ja lahkeensuun resorit voit leikata resorista tai samasta kankaasta kuin housut.

Janna = Korkeavyötäröiset naisten collegehousut. Mallissa on sivusaumat sekä polviin ulottuvat lahkeet, jotka kapenevat alaspäin. Suuren suuret taskut sivusaumoissa pitävät tärkeimmät tavarat mukanasi. Vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu leveä 3 cm leveyinen kuminauha. Lahkeensuissa on kaksinkertaiset resorikaitaleet. Vyötärökaitaleen ja lahkeensuun resorit voit leikata resorista tai samasta kankaasta kuin housut.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 23 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 19-23 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana A0-kokoinen kaava-arkki.

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 15,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.