Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten väljät housut 32-56

Rennot, väljät ja mukavat naisten kesähousut ompelet kudotusta puuvillasta, pellavasta tai viskoosista!

Naisten väljät culottes housut on täydellinen ompelukaava mukaville, rennoille ja vilpoisille kesähousuille. Jos aloitat ompelua kudottujen kankaiden kanssa, ovat nämä naisten väljät housut erinomainen vaihtoehto. Housut ovat helppo ommella mallin väljyyden vuoksi, pärjäät pelkällä ompelukoneella ja mallikappaleen kankaaksi sopii vaikka vanha pussilakana! Rouheasta pellavasta valmistuu kauniit housut torille ja rannalle. Kauniisti laskeutuvasta kudotusta viskoosista tai tencel-kankaasta, saat vilpoiset ja oikein hulmuavat housut! Paksummasta satiinisidoksisesta puuvillasta valmistuu täydelliset housut kesän juhliin.

Naisten housut ovat vyötärö korkuiset. Korkeavyötäröinen malli on ihanteellinen lyhyiden t-paitojen ja toppien kanssa. Housujen väljyyden ansiosta, ne tuntuvat mukavilta päällä vaikka vyötärönympäryksesi muuttuisi päivän aikana. Kaikki viisi (5) kaava mallia sisältää kolme (3) eri lahkeenpituutta: shortsi-, capri- ja pitkä lahje. Kaavan osiin on pituudet merkitty valmiiksi. Pitkiä housuja tehdessä, voit päättää haluatko lahkeisiin käänteen vai kuminauhallisen kaitaleen. Kaavasta löytyy väljyyttä vyötäröltä aina lahkeeseen saakka, mikä tekee näistä housuista äärettömän mukavat. Kaikista malleista löytyy vyötärökaitale (korkea tai matala) sekä taskut. Taskujen ompeluohje on kuvitettu kirjallisten ohjeiden lisäksi.

Ocean Waves ja Sun Glasses malleissa on korkea 7,5 cm korkuinen vyötärökaitale, jonka sisään pujotetaan kolme kappaletta 2 cm levyisiä kuminauhoja. Tämän tyyppinen vyötärökaitale on huomattavasti mukavampi, kun kuminauhan kiristys jakautuu suuremmalle alueelle. Beach, Flip Flop ja Sand malleihin on ommeltu kapeampi vyötärökaitale, jonka korkeus on 5-6 cm. Tähän vyötärökaitaleeseen on pujotettu yksi leveämpi kuminauha. Piristystä ja ilmettä housujen malleihin (Beach, Sand ja Sun Glasses) saa vyö- ja vyölenkkien ansiosta. Vyö sointuu loistavasti housujen kanssa yhteen, kun se valmistetaan samasta kankaasta kuin housut. Jos haluat hullutella, ompele kontrastivärinen vyö!

Kaikki mallit on suunniteltu ja kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Kokoja kaikista malleista löytyy laajasti 32-56. Housujen kaavamallit on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti kudotuille kankaille, kuten puuvilla, pellava, viskoosi. Passeli neliöpaino kankaalle on 120-200 g väliltä. Jos haluat ommella housut joustavasta kankaasta (esim. puuvilla-elastaanitrikoo tai joustocollege), huomioithan, että lahkeiden kaavaa tulee kaventaa n. 4 cm keskeltä sekä mahdollisesti kaartaa myös sivusaumoja kaareviksi. Muista tehdä muutos vyötärökaitaleisiin.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 30 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 30 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!