Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Paperbag-housut 32-56

Tiedätkö mistä paperbag-nimitys housuille tulee?

Paperbag-housut ja hameet ovat saaneet nimensä väljästä vyötäröstä, joka kurotaan pussimaisesti kasaan vyötärölle. Vyötärökaitaleen sisällä käytetään kuminauhaa ja vyöllä tai nauhalla kurotaan loppuväljyys kasaan. Vyötärökaitaleen reuna jää näkyviin kuten suljettu pussin suu. Malli sopii hyvin sellaisille, joilla on selkeä vyötärö tai jotka haluavat korostaa vyötärön ja lantion eroa. Korkeavyötäröiset hameet ja housut luovat myös pituuden tunnetta. Paperbag-housut on nuorekkaat sekä trendikkäät.

Paperbag-housut kaavapaketti sisältää matala- ja korkeavyötäröisen housun kaavan naisille. Korkeavyötäröinen malli ulottuu vyötärölle ja matalavyötäröinen jää lantioluiden yläreunaan. Korkealla vyötäröllä voidaan korostaa entisestään kapeaa vyötäröä tai luoda mielikuvaa vyötäröstä esimerkiksi H-vartalotyypille oivallinen malli. Paperbag-housujen vyötärölle on ommeltu vyötärökaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha. Vyötärökaitaleesta löytyy vyönlenkit sekä irroitettava vyönauha. Housuissa on suurehkot taskut sivusaumoihin ommeltuna. Lahkeensuut on huoliteltu ja käännetty 2 cm käänteellä nurjalle puolelle ja tikattu.

Kaavapaketti sisältää 6 eri mallia sekä naisten koot 32-56. Kaava on suunniteltu kudotuille (joustamattomille) kankaille. Kaavasta ja mallista saat parhaimmat puolet esiin kun käytät jäykähköjä kudottuja kankaita näiden ompelussa. Esimerkiksi erilaiset puuvillat, pellava sekä puuvilla- ja pellavasekoitteet ovat hyvä valinta. Käyttämällä laskeutuvaa kangasta esim. kudottua viskoosia, saat vilpoiset kesähousut ommeltua näistä.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 24 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!