Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naava naisten pyjamahousut 32-56

Kaiva pehmoinen flanelli tai puuvilla kaapista ja ompele mukavat housut jouluksi!

Naava naisten pyjamahousut on joulun mukavin vaate. Ei ehkä kaunein, mutta sitäkin mukavampi. Näissä pöksyissä on mukava istuskella sohvalla viinilasin kanssa tai nauttia joulusta perheen kesken. Pyjamahousut on myös loistava joululahjaidea itselle, kaverille, puolisolle, sukulaiselle tai naapurin Pirkolle. Tämä kaava on sinulle, joka arvostat selkeitä ohjeita ja kaava-arkkeja sekä simppeliä ja nopeasti ommeltavaa mallia.

Pyjamahousut voit ommella pehmoisesta flanellista, kudotusta puuvillasta, kauniisti kiiltävästä satiinista tai mistä tahansa muusta kudotusta kankaasta. Pyjamahousujen kaveriksi voit ommella väljän t-paidan Jujuna X Camo kaavalla tai Women´s pyjama party kaavalla. Seuraa Jujunan joulukalenteria, sillä pyjamahousujen yläosaksi löytyy myös toinen vaihtoehto!

Pyjamahousut eivät kiristä eikä purista, sillä kaava on tehty väljäksi joka puolelta. Malli sopii myös sinulle, joka ompelet ensimmäistä kertaa kertaa kudotusta kankaasta. Pyjamahousuista löytyy reilun kokoiset taskut sivusaumasta. Vyötärökaitaleeseen on kiinnitetty sirkkarenkaat. Voit katsoa täältä sirkkarenkaiden kiinnitysohjeen. Vyötärökaitaleen sisälle on pujotettu kuminauha sekä nyöri kiristystä varten. Nyörin ja sirkka renkaat voi halutessasi jättää pois, sillä kuminauha pitää housut ylhäällä. Lahkeensuista löytyy päärme eli tupla käänne. Tällä tyylillä tehtäessä, kankaan reuna jää kokonaan piiloon.

Mallin päällä on koko 42 (lantionympärys 103 cm). Naava naisten pyjamahousut  on ommeltu kudotusta puuvillasta, mutta voit ommella ne myös flanellista. Malli on suunniteltu over size malliseksi eli erittäin väljäksi. Kaavat on kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Pyjamahousun kaavasta löydät kattavasti naisten kokoja: 32-56.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

10,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.