Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Satumaa 80-164 cm

Satumaan satumaiset tunikat, hupparit ja neuletakit lapsille!

Satumaa lasten kaavapaketti sisältää 7 erilaista neule- ja joustocollegetakin, hupparin ja tunikan kaavaa. Hyppää mukaan satumaiseen maailmaan, jossa mallit ovat saaneet inspiraationsa mielikuvitusolennoista! Kaavamalleissa on useita erilaisia yksityiskohtia. Hieman väljät mallit yhdistettynä joustaviin materiaaleihin, tekevät vaatteesta mukavan käyttää. Vaatteen pukemista helpottaa malleissa olevat nepparit tai napit sekä vetokejut. Materiaaleina malleissa on käytetty pehmoinen ja lämmin merinovilla, mukava ja joustava puuvilla-elastaanitrikoo sekä napakka joustocollege. Kaavapaketista löytyy lasten koot 80-164 cm.

Lasten ompelukaavoissa on kivoja yksityiskohtia, kuten prinsessasaumat, söpöt olkasaumoihin ommeltavat kellomaiset röyhelöt, joihin et tarvitse joustavia nauhoja tai rypytyslankoja. Yksityiskohtina jatkavat kaaritaskut sivusaumoissa ja pyöreähköt päälle ommeltavat paikkataskut. Neule-, joustocollegetakkien ja tunikoiden pituudet vaihtelevat lantiopituisesta pepun päälle ulottuviin malleihin. Kaavan pitkäikäisyyttä kaavoihin on saatu helma- ja hihansuun resorien avulla. Useimmissa malleissa on huppu, joka on vuoritettu. Hupun voi jättää myös vuorittamatta.

Satumaa kaavapaketin mallit:

Elf = Lasten A-linjainen neuletakki napeilla tai neppareilla. Neulatakki ulottuu pepun yli ja siinä on pyöreän mallinen helma. Neuletakissa on pyöreät paikkataskut sekä huppu. Hihansuissa on resorit ja helmassa on käännevara. Ompele neuletakki merinovillasta tai joustocollegesta.

Tooth Fairy = Lasten A-linjainen neuletakki napeilla tai neppareilla. Neulatakki ulottuu pepun yli ja siinä on pyöreän mallinen helma. Söpöt olkafrillat piristävät ja tekevät vaatteesta suloisen. Neuletakissa on pyöreät paikkataskut sekä huppu. Hihansuissa on resorit ja helmassa on käännevara. Neuletakin voit ommella merinovillasta tai joustocollegesta.

Unicorn = Lasten lantiomittainen joustocollege huppari, jossa söpöt frillat olkasaumoissa. Hupparin sivusaumat ovat suorat ja sivusaumoista löytyy kaaritaskut. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu resorit ja huppu on vuoritettu. Vuorin voi halutessaan jättää pois. Tämän hupparin voit ommella joustocollegesta tai merinovillasta.

Mermaid = Lasten taskullinen trikootunika. Tunika ulottuu pepun yli, joten sitä voi käyttää myös legginsien kanssa. Mermaid-tunikassa on prinsessasaumat edessä ja takana sekä pitkät hihat. Prinsessasaumat on pyöristetty edestä taakse ja leikkaussaumaan on upotettu taskut. Pssst… Naisille löytyy vastaava malli nimeltä Mystical Pockets.

Tooth Gremlin = Joustocollegelle sopiva bomber-takki. Bomber-nimitys tulee kauluksen muodosta. Bomber-takki on lantiopituinen ja siinä on vetoketju. Hihansuu-, helma- ja pääntien kaitaleet on ommeltu resorista. Sivusaumoista löytyy tutut kaaritaskut.

Goblin = Lasten lantiomittainen huppari. Huppu on tässä mallissa vuoritettu, jonka voi halutessaan jättää pois. Hupparin sivusaumat ovat suorat ja sivusaumoista löytyy kaaritaskut. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu resorit. Hupparin voit ommella joustocollegesta tai merinovillasta.

Happy Robot = Lasten unisex-mallinen neuletakki napeilla tai neppareilla. Neulatakki on lantiomittainen ja siinä on suoran mallinen helma. Neuletakissa on pyöreät paikkataskut sekä huppu. Hihansuissa on resorit ja helmassa on käännevara. Materiaaliksi sopii joustocollege sekä merinovillaneulos.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.