Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lasten kylpytakki 98-164 cm

Ompele lapselle pehmoinen kylpytakki!

Lasten kylpytakki kaava, jolla ompelet pehmoiset kylpytakit lapsille. Saunan, kylvyn, suihkun tai uimisen jälkeen on kiva pukea lämmin kylpytakki ja nauttia virvokkeita. Kylpytakista löytyy taskut, joihin saa kädet, juomapullon tai kylpylelut laitettua. Väljä ja pitkä malli peittää lähes koko vartalon, joka mahdollistaa kunnon kääriytymisen eikä vilu pääse yllättämään. Kylpytakki on kiva ja tarpeellinen lahja, josta saaja varmasti ilahtuu.

Haluatko ommella kylpytakin hupulla? Tutustu huppullisen lisäosaan tästä, jolla ompelet myös hupullisen kylpytakin.

Tässä mallissa etukappaleet ulottuvat lähes toiseen sivusaumaan. Väljyyttä on reilusti ja lisätessä muutaman sentin helmaan pituutta, tulee kylpytakista vieläkin pitkäikäisempi. Solmittavan vyön ansiosta, kylpytakki pysyy hyvin kiinni eikä vilahdus vaaraa ole. Jotta kaavasta saatiin mahdollisimman monipuolinen ja monelle sopiva, on pääntielle ja etureunoihin ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale. Lue myös blogissa oleva postaus kylpytakeista.

Mallikappaleissa on käytetty pehmoista puuvillavohvelia, joka tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja se imee hyvin kosteutta. Puuvillavohvelia on helppo työstää ja sen ompeluun riittää ompelukoneen suora- ja siksak-ompeleet. Saumat voi huolitella myös saumurilla. Perinteinen puuvillafrotee on myös oiva valinta tähän malliin. Pellavasta ommeltu kylpytakki on kestävä ja pitkäikäinen.

Kaavan mukana on helpot ohjeet hihan ja kylpytakin pituuden muuttamiseen sekä sopivan vyön ompelemiseen. Valikoimasta löydät kylpytakin kaavan naisille ja miehille. Tutustu aikuisten malleihin tästä.

Lasten kylpytakki kaava on näistä tehty:

  • Pitkät hihat ja pohjepituinen malli
  • Suuret taskut, joihin mahtuu juomatölkki tai kylpyleluja
  • Sivusaumoissa vyölenkit sekä solmittava vyö
  • Kylpytakin reunoja kiertää kaksinkertainen kaitale
  • Sopivia kankaita on: puuvillavohveli, pellava ja puuvillafrotee
  • Lasten koot 98-164 cm

Kylpytakkien mallikappaleet on ommeltu puuvillavohvelista. Malli on suunniteltu ensisijaisesti kudotulle kankaalle ja sopivia kankaita ovat puuvillavohveli, pellava ja frotee kankaille. Sopiva neliöpaino kankaalle on 200-300 g väliltä. Lasten kylpytakki kaava on suunniteltu over size malliseksi eli erittäin väljäksi. Kaavat on kaavoitettu lasten C-mittataulukkoa käyttäen. Kokoja kaavasta löytyy laajasti aina 98 cm 164 cm asti.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!