Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Happy Day! 80-164 cm

Happy Day! kaavoilla ompelet lapselle kokonaisen asukokonaisuuden lämpimiin kesäpäiviin!

Happy Day! -lasten kaavapakettiin on koottu kesäpäiviin sopivia vaatteita mekoista, paitaan, shortseihin ja neuletakkeihin. Paketin kaavoilla ompelet siis kokonaisen asukokonaisuuden lapselle. Unisex-mallinen paita ja shortsit sopii niin tytölle kuin pojalle. Yksityiskohtia kaavapakettiin on haettu neliönmuotoisen kellohelman kautta, hulmuavien ja kauniisti pyörivien helmojen, tuplakäännettyjen hihan- ja lahkeensuiden sekä epäsymmetrisen helman kautta.

Materiaaliksi sopii joustocollege, puuvilla-elastaanitrikoo sekä merinovillaneulos. Mallikohtaiset materiaalit mallien esittelykohdassa. Kaavat on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen. Tästä paketista on iloa pitkään laajan koko valikoiman ansiosta, joka on 80-164 cm.

Happy Day! kaavapaketin mallit:

Be Cute = Lasten kellotettu hulmuhelmainen mekko. Mekossa on toppimainen yläosa ja se on pohjepituinen. Takakappale muistuttaa painijaselkäistä toppia. Helma kaartuu kauniisti pidemmälle takakappaleen puolella. Kaava sopii joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle.

Be Beautiful = Lasten kellotettu hulmuhelmainen mekko. Mekossa on toppimainen yläosa ja se on pohjepituinen. Helma kaartuu kauniisti pidemmälle takakappaleen puolella. Kaava sopii joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle.

You´re Cute = Lasten neuletakki, pitkillä hihoilla ja neppari kiinnityksellä. Neuletakin vyötäröltä löytyy sauma ja helmana kaunis neliöksi kaavoitettu täysikellohelma. Helma laskeutuessaan muistuttaa tähtien kärkiä. Pääntien ja etukappaleen reunat on huoliteltu alavaroilla. Kaava sopii merinovillalle sekä joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle.

Cool Kid = Lasten unisex-mallinen väljempi paita. Paidan helma kaartuu kauniisti pidemmälle takakappaleen puolella. 3/4 pituiset hihat, jossa hihansuut on tuplakäännetty. Kaava sopii joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle.

Cool Dude = Lasten Unisex-malliset shortsit. Polvipituisissa shortseissa on taskut, vyötäröllä kaitale ja kuminauha. Shortsien yksityiskohta löytyy lahkeiden käänteistä, jotka on kaksi kertaa käännetty. Kaava sopii joustavalle collegelle.

Mr. Cool = Lasten suoranmallinen neuletakki, pitkillä hihoilla ja neppari kiinnityksellä. Pääntie on V-muotoinen. Pääntien ja etukappaleen reunat on huoliteltu alavaroilla. Hihansuissa ja helmassa on samasta kankaasta tehdyt resorikaitaleet. Kaava sopii merinovillalle sekä joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!