Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Nuppineula 32 mm

Lasipäiset nuppineulat ompeluun!

Nuppineula kuuluu ompelijan perus ompelutarvikkeisiin saksien, mittanauhan ja merkintävälineiden lisäksi. Hyvät nuppineulat ovat kultaakin kalliimmat. Nämä neulat menevät kankaan läpi vaivattomasti (testattu!), eivätkä ne tunnu tahmealta tai jumittavalta käytettäessä. Nuppineulat sopivat monenlaisiin ompelutöihin: vaatteet, asusteet, laukut, tilkkutyöt, verhot, tyynyliinat ja muu sisustusompelu, korjausompelu sekä monet muut.

Näillä neulaat kaavat kankaaseen tiukasti kiinni ja helpotat samalla kankaan leikkaamista, kun kaava ei liiku pois paikaltaan. Nuppineula on erinomainen apu liukkaiden kankaiden kanssa (esimerkiksi lycra, viskoosi, tencel). Kun neulaat nuppineulojen avulla liukkaat kankaat tiheästi yhteen, pysyy kangas paikallaan ja ompelu helpottuu. Oletko kokeillut nuppineulojen korvikkeita ompeluklipsejä, joiden avulla kiinnität kankaat reunoista yhteen?

Nuppineulat ovat monikäyttöiset ja niitä käytetäänkin mm. seuraavissa asioissa:

  • Kaavojen kiinnityksessä kankaaseen leikkuun ajaksi
  • Kankaan
  • Taskuja kiinnittäessä sekä ommellessa
  • Vetoketjun ompelussa
  • Vaatteen reunojen käänteissä ja päärmeissä
  • Vaatteen sovituskappaleen sovituksessa (esim. neulataan ylimääräinen väljyys pois tai merkitään kohta, johon tarvitaan lisää)
  • Monipuolisesti korjausompelussa

Lasipäisissä nuppineuloissa on värikkäät nupit. Värikkäät nuppineulat eivät huku ja löytyvät myös lattialta helposti. Nupin pää on halkasijaltaan n. 3,5 mm, josta saat tukevan otteen sormilla. Nuppineulat ovat reilu 3 cm pituiset (32 mm). Voit säilyttää niitä kätevästi mukana tulevassa pyöreässä rasiassa, jonka pohja on sininen ja kansi läpinäkyvä. Rasian päällä on pyöreä pehmoisempi superlonista valmistettu kohta, johon nuppineulan voi laittaa kiinni. Rasiassa on n. 80-100 kpl neuloja. Eipä lopu neulat kesken suuremmassakaan ompelutyössä.

3,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!