Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten korkeakauluksinen college 32-56

Naisten korkeakauluksinen college reilun kokoisella kauluksella!

Naisten korkeakauluksinen college ompelukaavassa on reilun kokoinen kaulus, joka on tämän mallin juju. Korkeakaulus suojaa niskaa ja kaulaa. Erinomainen vaihtoehto, jos ei tykkää hupuista. Kaulus on korkea ja väljän mallinen, johon mahdut hyvin piiloon tarvittaessa. Perusmallinen kaava, johon sopii hyvin kuosilliset ja yksiväriset kankaat. Reilu lantiomittainen college on monikäyttöinen ja sitä voikin pidentää ja lyhentää omien tarpeiden ja halujen mukaan. Väljäksi mitoitettu paita on mukava päällä kun se ei hierrä tai kierrä. Kaulukseen voi lisätä sirkat ja nyörit, jolloin saadaan kauluksen reunaa supistettua tarvittaessa. Kurkista blogista ohje kuinka se tehdään!

Väljän mallisessa kaulushupparissa on hieman kaarretut sivusaumat. Pääntielle on ommeltu kaulus, joka on tehty kaksinkertaisesta kankaasta. Voit käyttää vuorina trikoota tai jättää vuorin kokonaan pois. Jos jätät vuorin kauluksesta pois, muista kääntää kauluksen reuna ja tikata, niin leikkuureuna ei jää näkyviin. Hihansuihin ja helmaan on ommeltu resorit, jotka on leikattu samasta kankaasta kuin collegepaita. Halutessasi voit leikata myös resorista. Pienennä kaavaa tällöin 4-8 cm, riippuen kuinka paljon resori joustaa. Resorit kun joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria.

Naisten korkeakauluksinen collegen ompelet joustavasta puuvilla-elastaani collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Kokeile pehmoista ja nukattua joustocollegea! Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä entisestään.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!