Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten haalarit 32-56

Naisten haalarien ompelukaava kudotuille kankaille!

Upeat haalarien kaavat naisille joustamattomasta kankaasta. Valmista muotiluomuksesi juhliin, shoppailua reissuun tai vaikka iltakävelylle. Pienet yksityiskohdat malleissa tuo ilmettä haalareihin. Perinteisen hihan sijaan on valittu kaunis tulppaanihiha sekä hulmuava perhoshiha. Erilaisia lopputuloksia saat kun kokeilet kudotun puuvillan sijasta kauniisti laskeutuvaa pellava-viskoosia.

Haalarimalleista löytyy rintamuotolaskos, joka tuo istuvuutta kädentielle rintavalla henkilöllä. Kaikista haalareista löytyy viistot sivusaumataskut, vyötärökaitale ja kuminauha sekä äärettömän kaunis ja yksityiskohtainen silmunapitus. Haalarien lahkeenpituutta on helppo muuttaa kaavaan merkittyjä viivoja pitkin. Valitse pitkä-, capri- tai lyhyt shortsimittainen lahje!

Naisten haalari kaavapaketin kaikki neljä mallia on suunniteltu kudotuille kankaille. Parhaiten näihin sopivat kudottu puuvilla, pellava sekä satiinisidoksiset kankaat. Joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle löytyy Perfect Day-kaava. Se löytyy täältä (klik klik).
Kokoja tästä naisten kaavapaketista löytyy laajasti, sillä kaikki mallit on saatavilla koossa 32-56. Suositeltu henkilön pituus 168 cm +-4 cm. Jos olet pidempi, lisää tarvittaessa pituutta yläosan helmaan ja/tai housujen vyötärölle. Jos olet lyhyempi, lyhennä tarvittaessa pituutta yläosan helmasta ja/tai housujen vyötäröltä.

  • Ompeluvinkki!
    Haalarin yläosan kaavaa voit käyttää myös paidan ompeluun. Lisää tarvittaessa/halutessa pituutta tai ompele kaksinkertainen kaitale paidan helmaan, jossa on kuminauha sisällä. Saat ihanan kesäpaidan tehtyä!

Kaavapaketti sisältää seuraavat mallit:

Power Suit = Hihaton haalari, jossa takana upea syvään uurrettu pääntie. Haalarin takakappaleen puolella on kaunis ja yksityiskohtainen silmunapitus. Kädentiellä on istuvuutta parantava rintamuotolaskos, jolla saadaan kädentielle muodostuvaa väljyyttä pois. Mallissa pyöreän mallinen pääntie edessä ja takana. Viistot sivutaskut sekä vyötärön kohdalla vyötäröä korostava kuminauha. Takakappaleessa muotolaskokset sekä solmimisnarut niskassa.

High Heels = Perhoshihainen haalari, jossa takana upea syvään uurrettu v-pääntie ja rintamuotolaskoset. Haalarin takakappaleen puolella on kaunis ja yksityiskohtainen silmunapitus. Kädentiellä on istuvuutta parantava rintamuotolaskos, jolla saadaan kädentielle muodostuvaa väljyyttä pois. Mallissa v-pääntie edessä ja takana. Takakappaleessa muotolaskokset sekä solmimisnarut niskassa.

Day Walk = Tulppaanihihainen haalari, jossa takana upea syvään uurrettu v-pääntie ja rintamuotolaskoset. Haalarin takakappaleen puolella on kaunis ja yksityiskohtainen silmunapitus. Kädentiellä on istuvuutta parantava rintamuotolaskos, jolla saadaan kädentielle muodostuvaa väljyyttä pois. Mallissa v-pääntie edessä ja takana. Takakappaleessa muotolaskokset sekä solmimisnarut niskassa.

City Walk = Hihaton haalari, jossa takana upea syvään uurrettu pääntie. Haalarin takakappaleen puolella on kaunis ja yksityiskohtainen silmunapitus. Kädentiellä on istuvuutta parantava rintamuotolaskos, jolla saadaan kädentielle muodostuvaa väljyyttä pois. Mallissa v-pääntie edessä ja takana. Viistot sivutaskut sekä vyötärön kohdalla vyötäröä korostava kuminauha. Takakappaleessa muotolaskokset sekä solmimisnarut niskassa.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 40 sivua + ohjeet (voit tulostaa myös malleittain).
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 30-35  sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.