Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Perfect Day – naisten haalarit 32-56

Ompele rento ja mukava trikoohaalari kesäksi! Asusteita lisäämällä ja sopivalla kankaalla, haalari sopii myös juhliin!

Perfect Day – naisten haalarit kaavapaketti sisältää 10 upeaa haalarin ompelukaavaa naisille. Haalarit on suunniteltu joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle, joka on miellyttävä käyttää. Haalarit on väljäksi mitoitettu, ne on helppo pukea pääntien kautta ja joustavan kankaan ansiosta. Kaavoissa on erilaisia yksityiskohtia esim. niskassa olevat solmimisnarut, ristiin menevä ja näyttävä tulppaanihiha, hulmuava perhoshiha, hihatonta mallia, taskut ja vyötäröllä oleva kaitale, jonka sisällä on kuminauha.

Malleista löytyy kietaisumallista yläosaa, joka soveltuu myös imetykseen, pyöreää pääntietä sekä v-pääntietä. Takakappaleiden puolelta löytyy v-pääntietä sekä pyöreää pääntietä. Solmimisnarujen ansiosta, vaate pysyy päällä eikä valahda käytössä. Kaikki kaavan osat sopivat toisiinsa, joten voit luoda omia malleja annettujen lisäksi. Hihattomissa malleissa on istuvuutta parantava rintamuotolaskos, joka lähtee sivusaumasta. Sivusaumassa oleva rintamuotolaskos on huomaamattomin eikä näy selkeästi vaatteesta ompelun jälkeen.

Kaavapaketissa on siis 10 erilaista mallia ja kaikki mallit voi ommella shortsi-, capri- tai nilkkapituisella lahkeella. Kaavapaketissa on naisten koot 32-56. Mallikappaleissa on käytetty joustavaa puuvilla-elastaanitrikoota.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

19,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!