Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Jujuna X Camo

Over size-henkiset rennot paita- ja mekkomallit naisille!

Jujuna X Camo sai alkunsa upeista erilaisista maastokuosisista kankaista. Kuosi kertoo itsessään jo paljon, joten simppeli malli sopii kuosille todella hyvin. Maastokuosi on sellainen, joka pysyy vuodesta toiseen suosittuna. Oma rakkaus maastokuoseihin on ollut tämän kaavapaketin alku. Mallikappaleetkin on ommeltu erilaisista maastokuoseista. Malleiksi on valittu väljät paidat ja mekot, jotka sopivat hyvin maastokuosin henkeen. Over size-henkinen malli on ajaton ja muuntuu moneksi.

Kaavassa on neljä eri pituutta, joiden avulla saat tehtyä eri mittaisia paitoja ja mekkoja. Sivusaumat on tässä kaavassa suorat. Mallin voi tehdä vyötäröpituisena lyhyenä t-paitana, lantiopituisena t-paitana, polvipituisen pitkän t-paitamekon tai lähes nilkkapituisen halkiomekon. Polvipituinen t-paitamekko sopii hyvin lempi leggareiden kanssa käytettäväksi. Kesää ajatellen nilkkapituinen halkiomekko on takuuvarma katseenkääntäjä. Halkio alkaa polven kohdalta ja jatkuu helmaan asti.

Malleihin sopii parhaiten napakka puuvilla-elastaanitrikoo, jonka neliöpaino on n. 230 g. Joustoa kankaassa tulisi olla max. 20 %. Kaikista ohuimmat ja joustavimmat kankaat, väljentävät mallia entisestään. Huomioithan tämän mallia tehdessä. Kaavasta löytyy naisten koot 32-56.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 23 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.