Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten ja miesten kylpytakki – 32-56 & 44-66

Ompele kylpytakki itsellesi, puolisollesi tai lahjaksi! Tässä kaavapaketissa on naisten ja miesten kaavat mukana.

Aikuisten kylpytakki kaava, jolla ompelet pehmoiset kylpytakit itselle, puolisolle, hyvälle ystävälle tai sukulaiselle. Kylpytakki on mitä mainion lahjaidea joulupaketteihin, tupaan tuliais lahjaksi tai, kun haluat muistaa toista ihanalla lahjalla. Saunan, kylvyn, suihkun tai uimisen jälkeen on kiva pukea lämmin kylpytakki ja nauttia virvokkeita järven rannalla laiturilla tai omalla kotisohvalla. Juomat ja pesuaineet kulkevat mukana suurissa taskuissa.

Tässä ajattomassa kylpytakin mallissa on reilusti väljyyttä, jolloin etukappaleet ulottuvat lähes toiseen sivusaumaan. Solmittavan vyön ansiosta, kylpytakki pysyy hyvin kiinni eikä vilahdus vaaraa ole. Jotta kaavasta saatiin mahdollisimman monipuolinen ja monelle sopiva, on pääntielle ja etureunoihin ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale. Lue myös blogissa oleva postaus kylpytakeista.

Mallikappaleissa on käytetty pehmoista puuvillavohvelia, joka tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja se imee hyvin kosteutta. Puuvillavohvelia on helppo työstää ja sen ompeluun riittää ompelukoneen suora- ja siksak-ompeleet. Saumat voidaan huolitella myös saumurilla. Perinteinen puuvillafrotee on myös oiva valinta tähän malliin. Pellavasta ommeltu kylpytakki on kestävä ja pitkäikäinen.

Kaavapaketissa on omat kaavat miehille ja naisille. Miesten kylpytakki ja naisten kylpytakki ovat saman näköisiä, vaikka kaavoissa on koko eroa. Voit ommella kylpytakit, vaikka koko suvulle lahjaksi! Kaavan mukana on helpot ohjeet hihan ja kylpytakin pituuden muuttamiseen sekä sopivan vyön ompelemiseen. Valikoimasta löydät kylpytakin kaavan myös lapsille. Tutustu lasten kylpytakin malliin tästä.

Aikuisten kylpytakki kaava on näistä tehty:

 • Pitkät hihat ja pohjepituinen malli
 • Suuret taskut, joihin mahtuu esim. juomatölkki tai pesuaineita
 • Sivusaumoissa vyölenkit sekä solmittava vyö
 • Kylpytakin reunoja kiertää kaksinkertainen kaitale
 • Sopivia kankaita on: puuvillavohveli, pellava ja puuvillafrotee
 • Oman kaavan naisille: koot 32-56
 • Oman kaavan miehille: koot 44-66

Kylpytakkien mallikappaleet on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti vohveli, pellava ja frotee kankaille. Sopiva neliöpaino kankaalle on 200-300 g väliltä. Aikuisten kylpytakki kaava on suunniteltu over size malliseksi eli erittäin väljäksi. Kaavat on kaavoitettu naisten- ja miesten C-mittataulukkoa käyttäen. Kylpytakin malleissa naisten koot 32-56 ja miesten mallissa 44-66.

PDF-kaava – info

 • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
 • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
 • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
 • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
 • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
 • Tulostettava sivumäärä: naisten/miesten malli 28 + 30 sivua + ohjeet.
 • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

14,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!