Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lappuhaalarit 80-164 cm

Toivottu lasten lappuhaalareiden kaavat on täällä!

Lappuhaalarit lasten ompelukaavalla teet mukavat, rennot ja ysäri viboilla olevat haalarit! Olkaimia laitetaan ristiin, kiinteäksi sekä avattavaksi napeilla tai neppareilla. Lappuhaalareiden takaosa on korkea ja matala, mutta kuminauhan avulla pysyvät siellä missä pitää. Ei vilku bylly, vaikka X-hyppyjä hyppelisit tai kiipeilytelineessä kiipeilisit. Mallit on väljiä keskivartalon kohdalta, jotta liikkuminen ja leikkiminen on mukavaa. Lahkeissa väljyys on vähäistä ja muistuttavatkin enemmän legginsejä kuin housuja.

Lappuhaalarit malleissa on etukappale leikattu taitteelta ja takakappaleen puolella sauma. Kaikissa malleissa on alaslaskettu haara, joka tuo väljyyttä ja tietynlaista ilmettä. Jos et halua baggymaista lökäpöksy lookkia, lyhennä kaavaa tarvittavan verran kainalon ja haaran väliltä. Ethän lyhennä lahkeista, koska silloin lyhenee väärästä paikasta. Materiaaliksi sopii joustocollege tai paksumpi puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpainon tulisi olla n. 240 g. Kaavat on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen. Kaavoissa lasten koot 80-164 cm.

Lappuhaalarit – mallit:

The coolest kid in the world = Väljät lappuhaalarit, jossa korkea etu- ja takakappale. Haalarissa on keskitakasauma, alaslaskettu haara ja lahkeensuihin on ommeltu resorit. Lappuhaalarin reunat on huoliteltu muotokaitaleella. Mallissa on kiinteät olkaimet eli ne on ommeltu molemmista päistä vaatteeseen kiinni.

Sweeter than honey = Väljät lappuhaalarit, jossa korkea etukappale. Takakappale ulottuu vain vyötärölle. Vyötärön kohdalle on ommeltu kuminauha, jotta lappuhaalarit pysyvät päällä. Haalarissa on keskitakasauma, alaslaskettu haara ja lahkeensuihin on ommeltu resorit. Lappuhaalarin reunat on huoliteltu muotokaitaleella. Mallissa on kiinteät olkaimet eli ne on ommeltu molemmista päistä vaatteeseen kiinni. Takana olkaimet menevät ristiin.

Faster than cheetah = Väljät lappuhaalarit, jossa korkea etu- ja takakappale. Haalarissa on keskitakasauma, alaslaskettu haara ja lahkeensuihin on ommeltu resorit. Lappuhaalarin reunat on huoliteltu muotokaitaleella. Mallissa on kiinteät olkaimet takana ja neppareilla kiinnittyvät olkaimet etukappaleen puolella.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.