Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Baggy housut ja -shortsit 80-164 cm

Helppojen Baggy housujen ja -shortsien kaava. Nämä ompelet puolessa tunnissa kuvallisten ohjeiden kanssa.

Baggy housut on helppo ja simppelin mallinen ompelukaava lapsille. Kaava on yksi suosituimmista ja ladatuimmista ilmaiskaavoista! Malli on ajaton, helppo ja nopea ommella kun yksityiskohtia ei ole. Ihonmyötäiset, pienellä väljyydellä ja joustocollegesta ommellut housut on äärettömän mukavat päällä ja joustavat lapsen liikkeiden mukaan. Housuissa on korkea vyötärö, joten kaava sopii hyvin myös vaippapepuille. Simppelin mallin ompelee suht nopeasti ja on erinomainen malli, jos isompaa vaatetta tarvitsee nyt heti. Shortsit on lyhennetty versio pitkistä housuista. Polvipituinen malli sopii kesävaatteeksi täydellisesti. Baggyjen kaveriksi sopii niin perus teeppari kuin huppari tai collegepaita. Tästä kaavasta on iloa pitkään laajan koko valikoiman ansiosta!

Baggy housut ompelukaavojen etu- ja takakappale leikataan molemmissa malleissa taitteelta. Keskellä olevat saumat on kaavoitettu pois ja housujen haaraa on hieman laskettu. Näin on saatu baggy-mallille ominaista ulkonäköä, väljyyttä ja lököpöksy tyyliä. Housujen malli on korkeavyötäröinen, jolloin vyötärö ulottuu napaan asti tai hieman sen yläpuolelle. Housujen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, joka on leikattu samasta kankaasta kuin housut. Kaitaleen sisään on pujotettu kuminauha, jotta housut pysyvät varmasti ylhäällä kovemmassakin vauhdissa.

Jos haluat käyttää resoria vyötäröllä, leikkaa vyötärökaitaleen kaava 2-4 cm lyhyemmäksi kuin alkuperäinen. Housujen lahkeissa on samasta kankaasta tehdyt resorit, mutta lisää joustavuutta lahkeensuihin saat käyttämällä resorikangasta. Shortsien lahkeensuut on huoliteltu käänteellä ja tikattu joustavalla ompeleella.

Materiaaliksi sopii joustava puuvilla-elastaanicollege tai paksumpi puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpainon tulisi olla n. 240 g. Kaavat on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen ja kaavoissa on lasten koot 80-164 cm. Mallikuvissa on päällä koko 98. Muista kuvalliset ompeluohjeet blogissa!

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!