Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Leimu patakintaat

Piristä keittiötäsi tai kaveria itse tehdyillä patakintailla!

Leimu patakintaat kaavalla ompelet kodin sisustukseen tai kodin kokille sopivat patakintaat sinun suosikki puuvilla- tai pellavakankaasta. Olitpa sitten ruokien, kukkien, ruutujen, raitojen, eläinprinttien tai yksivärisen ystävä, voit ommella juuri sinun näköiset patakintaat. Jos tupaantuliais-, joulu tai jokin muu lahja puuttuu, pää lyö tyhjää ja aikaakin on vain vähän, ompele patakintaat lahjaksi.

Hyödynnä lapasten kuvallista ompeluohjetta, sillä patakintaat ommellaan lähes samalla tavalla. Vilkaise ohjetta ja onnistu patakintaiden ompelussa.

Malli on nopea ja helppo ommella, sillä tässä mallissa ei ole kääntöaukkoja. Vuori- ja eriste jää piiloon patakintaiden alareunan taitteen sisään. Patakintaat soveltuvat myös lasten ommeltavaksi vähäisten kaavan osien ja simppeleiden ohjeiden vuoksi. Kaikki saumat jäävät piiloon, jolloin aloittelijan ompelu jälkikään ei haittaa käyttöä.

Millaisia materiaaleja?

Leimu patakintaat on ommeltu kudotusta puuvillasta ja puuvillasatiinista. Luonnonkuituiset kankaat eivät sula ja ne kestävät korkeitakin lämpötiloja. Eristeeksi patakintaiden sisällä voi käyttää esimerkiksi vanhoja froteepyyhkeitä tai frotee kangasta. Lisäksi voit käyttää paksumpaa kudottua villakangasta tai lämmön kestävää huopaa. Ethän käytä polyestervanua, sillä se sulaa ajan kanssa.

Patakintaiden tulee estää lämmön siirtyminen käsiin, joten kokeile ennen ompelua tarvittava eristeen määrä. Voit kokeilla kerrosten määrän laittamalla eristemateriaalin yksin-, kaksin- tai kolmin kerroin ja nostamalla kuumaa ritilää tai paistopeltiä uunista. Usein yksi kerros eristettä riittää paksumpaa materiaalia käytettäessä ja 2-3 ohuempaa käytettäessä. Muista olla varovainen kun kokeilet eristeen määrää, ettei kädet pala.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 5 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!