Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Runo naisten trikoopaita 32-56

Naisten trikoopaidan kaava Runo tarjoaa vaihtoehtoja!

Runo naisten trikoopaita kaava on suunniteltu mukavuus edellä. Rennon väljän paita on hartialinjasta istuva. Väljyyttä vaatteeseen on saatu A-linjaisen muodon ansiosta. Paita on pitkäksi kaavoitettu, jotta selkä ei vilku paitaa käytettäessä. Runo trikoopaidassa on kaunis V-pääntie, joka sopii erityisen hyvin rintaville naisille. Vaihtelua malliin saat lisäämällä kauniin nyörityksen pääntielle sirkkarenkaiden ja nauhan avulla.

Runo naisten trikoopaidassa on kaksi erilaista V-pääntie vaihtoehtoa: perinteinen V-pääntie sekä V-pääntie, jossa on kaunis nyöritys.

Pidätkö istuvammasta hihasta vai väljemmästä hihasta tai haluat vaihtelua paitaan? Runo kaava sisältää kaksi erilaista hihan kaavaa. Toinen hiha on istuvampi ja ihonmyötäinen kainalosta ranteeseen asti. Toinen hihan malli on erittäin mukava ja väljä kainalosta aina hihansuuhun asti. Tämän väljän hihan voi huolitella pelkällä käänteellä, jolloin hiha jää väljäksi myös ranteesta. Laittamalla väljemmän hihan käänteen sisään kapeaa kuminauhaa, saat näyttävän pussihihan.

Ompele Runo-paita istuvammalla hihalla tai ihanan väljällä ja mukavalla pussihihalla.

Runo paita on trikoopaidaksi siisti, sillä pääntie on huoliteltu muotokaitaleella, joka kääntyy nurjalle puolelle. Tällä tavoin huolitellessa paita muuttuu hetkessä siistimmän näköisesti, verrattuna perinteisiin kaitalehuolitteluihin. Käytä neulospohjaista tukikangasta muotokaitaleiden nurjalla puolella. Muotokaitaleesta ja pääntiestä tulee ryhdikkäämpi ja se pysyy siistimpänä pidempään. Kaavaan on merkitty selän pituus eli vyötärön kohta sivusaumaan pienillä hakkimerkeillä.

Runo naisten trikoopaita:

Runo paitojen mallikappaleet on ommeltu joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Malli on suunniteltu hartia seudulta istuvaksi. Helmaa kohti malli levenee A-linjan muodossa. Kaavat on kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Naisten trikoopaidan kaavasta löydät kattavasti naisten kokoja: 32-56.

Mallikuvissa naisen päällä koko 42 (pituus 159 cm, rinnanympärys 98 cm, lantionympärys 103 cm, hartia leveys 40 cm).

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!