Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Kuura – naisten hupparitunika 32-56

Suosittu Kuura-tunikahuppari kietaisuhupulla ja taskuilla!

Kuura naisten tunikahupparin ompelukaava on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Malli on rinnan kohdalta istuva ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Mallissa on kaunis helma, joka kaartuu takana alemmas kuin edessä. Tunikahupparissa on sauma takakappaleen puolella. Takakappaleen sauma on muotoiltu, joten se tuo istuvuutta selkään. Tunikahupparin malli on pitkä ja se ulottuu reilusti pepun yli lähes reiteen asti takakappaleen puolella. Etukappaleen puolella malli ulottuu käyttäjästä riippuen n. reiden puoliväliin. Tässä mallissa ei selkä ja napa vilku vaan pysyy visusti piilossa.

Mallissa on raglanhihat eli hihan saumat jatkuvat edessä ja takana pääntielle asti. Pääntielle on ommeltu kietaisumallinen huppu, joka on vuoritettu. Hupun voit vuorittaa trikoolla tai joustocollegella. Sivusaumoihin on ommeltu kaaritaskut. Taskut on tilavat ja siellä mahtuu kulkemaan tärkeimmät tavarat mukana. Helma on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Hihansuihin on ommeltu resorit, jotka on leikattu joustavasta resorista ja on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Kumpi on sinusta miellyttävämpi käyttää. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat hihansuun ja helman sauman litteäksi joustavalla ompeleella. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan.

Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Kuura tunikahuppari ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä entisestään. Tunikan pituus koossa 38 edestä mitattuna on 69 cm. Takaa niska-helma mitta 86 cm.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Malleilla päällä koot 32, 40, 44 ja 48.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

14,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!