Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Summer collection – Naisten uimapuvut 32-60

Summer collection – naisten uimapuvut ompelukaava sisältää 9 erilaisen uimapuvun kaavaa, joissa kokoina 32-60.

Naisten uimapuvun ompelukaava paketti sisältää yhdeksän ihanaa uimapuvun mallia, jotka odottavat vedessä polskimista. Malleista löytyy perusmalleja sekä hienoilla yksityiskohdilla varustettuja uimapukuja. Painijaselkäiset mallit sopivat loistavasti kun etsit yksinkertaista uimapuvun ompelukaavaa. Haluatko peittävämmän alaosan? Ompele paininjaselkäinen uimapuku kellotetulla helmalla!

Jos haluat hieman tyylikkäämpää uimapukua, kokeile kietaisumallista Twisted-uimapukua! Yksiolkaiminen uimapuku on hieman normaalista poikkeava ja on kivan näköinen. Pientä jujua saat uimapukuun kun ompelet sivuun rypytyksen. Tällä tavoin uimapukuun saadaan myös hieman väljyyttä vyötärön kohdalle. Tykkäätkö röyhelöistä? Ompele ihana yksiolkaiminen uimapuku pääntietä kiertävällä röyhelöllä!

Uimapuvuissa on haaraosa vuoritettu. Uikkareiden rinta- ja selkäosissa on toppimainen vuoraus. Topin reunaan on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisälle on pujotettu kuminauha. Kuminauha pitää toppiosan paikallaan ja pitää rintavarustuksen uimapuvun sisäpuolella. Yläosan vuoriosan voi jättää myös tekemättä. Huolittele tällöin käden- ja pääntien reunat Framilon-joustonauhan avulla.

Naisten uimapuvut on suunniteltu ja ommeltu hyvin joustavasta lycra-kankaasta, joka joustaa neljään suuntaan. Super joustavan kankaan etuja on helppo pukeminen sekä käyttömukavuus. Kun kangas joustaa moneen suuntaan, on sitä mukavampi käyttää. Blogiin on koottu hyviä vinkkejä uimavaatteiden ompeluun. Sieltä löytyy neula- ja lanka suositukset, millaisella tikillä kannattaa ommella, miten kankaan joustavuus voidaan selvittää ja laskea sekä mitkä mitat kannattaa tarkistaa kun ompelee uima-asuja. Naisten uimapuvun ompelukaava sisältää laajan koko skaalan. Kokoja 32-60 asti!

HUOM! Yksi malli numeroitu kaava-arkille väärin. Katso kuva. Virhe kaikissa kolmessa kaava-arkissa. Kaavat ja ohjeet kunnossa.

Mallin päällä koko: 42 (ry 98 cm, ry alapuoli 80 cm, vy 80 cm ja ly 104 cm).

Saatavilla olevat lisäosat ja ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!