Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Mystique 32-56

Mystique naisten mekko ompelukaavat on oodi kauniille, yksityiskohtaisille ja mukaville naisten mekoille!

Kauniita ja suuria, laskoksia, istuvuutta parantavia leikkauksia prinsessasaumojen ja muotoillun takakappaleen muodossa, saumaan upotettuja taskuja, hulmuavia helmoja ja epäsymmetrisiä muotoja. Siitä on Mystique naisten mekkojen ompelukaavat tehty. Yhdistelemällä erilaisia jakkuja, neuletakkeja ja boleroita, saat koottua kauniita vaateyhdistelmiä ja luotua mekon kaikkiin hetkiin.

Kaikki mallit on suunniteltu naisten C-mittataulukkoa käyttäen, jonka löydät tältä sivulta alempaa. Kaikissa malleissa on naisten koot 32-56. Mallit on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle, jonka neliöpaino on n. 200-220 g. Mekkojen keveys ja laskeutuvuus säilyy, kun käytät ohuempia ja laskeutuvampia trikoita.

Mystique kaavapaketin mallit:

Mystical Dream = Kaunis yksiolkaiminen ja polvipituinen naisten mekko. Istuva yläkropasta ja A-muotoon levenevä malli sopii monelle vartalolle.

Mystical Night = Kaunis yksiolkaiminen naisten maximekko. Istuva yläkropasta ja A-muotoon levenevä malli sopii monelle vartalolle.

Mystical River = Toppimainen mekko, jonka vyötäröllä on sauma. Pyöreä ja avonainen pääntie edessä ja takaa. Mekossa on hieman kellotettu helma, joka kaartuu kauniisti pidemmäksi takaa.

Mystical Destiny = A-linjaisen ulkomuodon omaava istuva mekko, jossa etukappaleessa 7 laskosta. Mekon takakappale on muotoiltu, jolla saadaan istuvuutta paremmaksi. Mekossa on kaunis pyöreä pääntie. Hihan pituuden voit valita kahdesta vaihtoehdosta: lyhyt hiha tai pitkä hiha.

Mystical Pockets = A-linjaisen ulkomuodon omaava istuva mekko, jossa kauniit prinsessaleikkaukset kädentieltä, helman kautta kädentielle. Prinsessasaumoihin on upotettu taskut, jotka ovat kiva yksityiskohta. Mekon takakappale on muotoiltu, jolla saadaan istuvuutta paremmaksi. Mekossa on kaunis pyöreä pääntie. Hihan pituuden voit valita kahdesta vaihtoehdosta: lyhyt hiha tai pitkä hiha.

Mystical Quartz = Puolikellohelmainen mekko, jonka vyötäröllä on sauma. Kaunis pyöreä pääntie ja istuvaksi tehty yläosa. Helma hulmuaa kauniisti ja hihan pituuksia löytyy kaksi vaihtoehtoa: lyhyt hiha tai pitkä hiha.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + kuvalliset ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!