Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Kypärähuppu

Kypärähuppu pitää talviurheilijan lämpöisenä tuiskusta ja tuulesta huolimatta!

Kypärähuppu ompelukaava on suunniteltu erityisesti laskettelijoille ja lumilautailijoille, mutta se soveltuu myös luistelijalle, ratsastajalle sekä pyöräilijälle. Kypärähuppu soveltuu myös ilman kypärää käytettäväksi, jolloin hupusta tulee rennon väljä. Tarvittaessa huppua voi madaltaa, jolloin saat napakammin istuvan hupun ilman kypärää.

Ulkona liikkuessa tuiskuttaa ja tuulee, jolloin suoja ja lämpö nousevat tärkeiksi kriteereiksi. Kasvot tarvitsevat suojaa, jotta paleltumilta vältyttäisiin. Niska- ja kaula saavat herkästi kylmää, jollei ne ole riittävästi suojattu. Kypärähuppu ulottuu reilusti niskan- ja kaulan yli, jolla saadaan huppuun hyvä istuvuus sekä paikallaan pysyvyys. Jos huppua tarvitsee pienentää kasvojen kohdalta, teet sen helposti nyörejä kiristämällä. Haluatko piristää kanssa ulkoilijoita, itseäsi tai lastasi? Ompele kaksi tupsua huppuun, jolloin niistä muodostuu hauskat korvat!

Istuvaksi suunniteltu kypärähuppu on ommeltu kolmesta kappaleesta, niskan ja olkapäiden kohdalta saumoja on muotoiltu, jolloin malliin saadaan istuvuutta ja tarvittavaa napakkuutta. Tämän kaavan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tuubimainen huivi, joka suojaa ja lämmittää kaulaa, niskaa ja kasvoja. Tuubihuivi on napakaksi suunniteltu, jotta se pysyy laskujen aikana päällä. Tuubiosa on ommeltu kypärähupun alareunaan kiinni. Sirkkarenkaat ja nyörit pitävät huolen, että hupun kasvojen osaa saa tarvittaessa pienennettyä. Asuste kannattaa pukea päälle, ennenkuin laitat takkia ja kypärää.

Kaavasta löytyy neljä eri kokoa, joka kattaa koot lapsesta aikuiseen. Parhaiten malliin sopii pehmeät, lämpöiset ja tiiviit materiaalit kuten merinovillafleece, fleece, teddy ja paksummat villakankaat. Joustoa kankaassa ei tarvitse olla. Tuubiosaan kannattaa valita mahdollisimman lämmin materiaali, kuten merinovillaneulos.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

12,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!