Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Saarni miesten pyjamahousut 44-66

Vietä illat ja aamut mukavissa pyjamahousuissa!

Saarni miesten pyjamahousut on joulun mukavin vaate. Ei ehkä kaunein, mutta sitäkin mukavampi. Näissä pöksyissä on mukava istuskella sohvalla viinilasin kanssa tai nauttia joulusta perheen kesken. Pyjamahousut on myös loistava joululahjaidea itselle, kaverille, puolisolle, sukulaiselle tai naapurin Eskolle. Tämä kaava on sinulle, joka arvostat selkeitä ohjeita ja kaava-arkkeja sekä simppeliä ja nopeasti ommeltavaa mallia.

Pyjamahousut voit ommella pehmoisesta flanellista, kudotusta puuvillasta, kauniisti kiiltävästä satiinista tai mistä tahansa muusta kudotusta kankaasta. Pyjamahousujen kaveriksi voit ommella Weekend t-paidan tai Men´s pyjama party kaavalla. Seuraa Jujunan joulukalenteria, sillä pyjamahousujen yläosaksi löytyy myös toinen vaihtoehto!

Pyjamahousut eivät kiristä eikä purista, sillä kaava on tehty väljäksi joka puolelta. Malli sopii myös sinulle, joka ompelet ensimmäistä kertaa kertaa kudotusta kankaasta. Pyjamahousuista löytyy reilun kokoiset taskut sivusaumasta. Vyötärökaitaleeseen on kiinnitetty sirkkarenkaat. Voit katsoa täältä sirkkarenkaiden kiinnitysohjeen. Vyötärökaitaleen sisälle on pujotettu kuminauha sekä nyöri kiristystä varten. Nyörin ja sirkka renkaat voi halutessasi jättää pois, sillä kuminauha pitää housut ylhäällä. Lahkeensuista löytyy päärme eli tupla käänne. Tällä tyylillä tehtäessä, kankaan reuna jää kokonaan piiloon.

Mallin päällä on koko 50 (lantionympärys 99 cm). Saarni miesten pyjamahousut on ommeltu kudotusta puuvillasta, mutta voit ommella ne myös flanellista. Malli on suunniteltu over size malliseksi eli erittäin väljäksi. Kaavat on kaavoitettu miesten C-mittataulukkoa käyttäen. Pyjamahousun kaavasta löydät kattavasti miesten kokoja: 44-66.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

14,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!