Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Harem-baggyt – lasten housut 80-164 cm

Lapsille super coolit ja söpöt baggy-housut yksityiskohdilla!

Harem-baggyt – lasten housut ompelukaavat sisältää kolme unisex-mallista housujen ompelukaavaa. Mainiot yksityiskohdat tekevät housuista hieman erilaiset, mutta samalla hyvin näyttävät! Housujen mallit on suunniteltu lasten tarpeet huomioiden, mukavuus ja rentous edellä. Hieman väljät ja joustocollegesta ommellut housut on äärettömän mukavat päällä. Tämä kaavapaketti sisältää seuraavat ompelukaavan mallia: Cool Pleats, Cute Ruffles ja Triangle. Mallit sopii hyvin myös vaippapepuille!

Cool Pleats-mallissa on näyttävät ja coolit laskokset edessä, jotka ulottuvat reilusti polven ylä- ja alapuolelle. Laskoksien määrä vaihtelee koosta riippuen. Tiheään ommellut laskokset toimivat hyvin myös polvipaikkoina! Cute Ruffles-mallissa on super suloiset ja runsaasti rypytetyt röyhelöt etukappaleen puolella. Röyhelöt kulkevat vyötäröltä lahkeeseen. Halutessaan voi sauman tikata litteäksi, jolloin röyhelöt pysyvät hieman paremmin paikallaan. Triangle-housujen ”the juttu” on kolmion mallisessa taskun suussa. Kaaritasku on niin tuttu, joten pientä twistiä ja erilaisuutta on kolmion muotoisella taskulla saatu. Ompele sisempi taskupussi erivärisestä kankaasta, niin saat taskun kunnolla saumasta näkyviin!

Harem-baggyt – lasten housut ompelukaavojen etu- ja takakappale leikataan kaikissa malleissa taitteelta, jolloin keskellä olevat saumat on saatu pois. Kaikissa malleissa sama pohja, jossa alaslaskettu haara. Näin on saatu baggy-mallille ominaista ulkonäköä, väljyyttä ja lököpöksy tyyliä. Housujen malli on korkeavyötäröinen, jolloin vyötärö ulottuu napaan asti tai hieman sen yläpuolelle. Housujen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, joka on leikattu samasta kankaasta kuin housut. Kaitaleen sisään on pujotettu kuminauha, jotta housut pysyvät varmasti ylhäällä. Jos haluat käyttää resoria vyötäröllä, leikkaa vyötärökaitaleen kaava 2-4 cm lyhyemmäksi kuin alkuperäinen. Housujen lahkeissa on samasta kankaasta tehdyt resorit, mutta lisää joustavuutta lahkeensuihin saat käyttämällä resorikangasta. Varmista ennen leikkuuta, mahtuuko jalka sujuvasti läpi.

Materiaaliksi sopii joustocollege tai paksumpi puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpainon tulisi olla n. 240 g. Kaavat on sarjottu lasten C-mitoitusta käyttäen. Tästä paketista on iloa pitkään laajan koko valikoiman ansiosta, joka on 80-164 cm. Mallikuvissa on päällä: 98, 122 ja 152.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!