Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Opi piirtämään kaavoja®: Hulmuavat hameet (E-kirja)

Ärsyttääkö sinua epäsopivat kaavat, jotka ei istu ja sovi omalle vartalolle? Oletko aina miettinyt tai halunnut opetella, miten kaavoja piirretään omien mittojen mukaan? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Opi piirtämään kaavoja kirjan avulla saat tietää, miten hameen peruskaava piirretään omien mittojen mukaan! Kirja on saanut alkunsa pitkään muhineen ajatuksen kanssa, miten voisi tuoda harrastelijoille tietoa kaavan piirrosta, muokkauksista oman vartalon tarpeiden mukaan sekä pienistä ompeluun liittyvistä vinkeistä, jotka sopivat suoraan kyseiseen vaatteeseen. Markkinoilta puuttuu täysin harrastelijalle sopiva kirja, jossa ei oleteta lukijan tietävän asioita, joita alan koulun käyneet tietävän.

Kirjaan on valittu hameen peruskaavan piirtäminen, koska tarvittavia mittoja on vain muutama ja laskelmia vähän. Omien mittojen mukaan piirretty kaava ja kaavanmuokkaus on kivempi aloittaa sellaisesta, missä muokkauksien määrä on pieni ja helposti tehtävä. Materiaaliakaan ei kulu paljoa ja voit käyttää vaikka vanhoja lakanoita mallikappaleen ompelussa!

Mitä kirja sinulle antaa:

 • Opit tarvittavien mittojen oton.
 • Tekemään tarvittavia laskelmia kaavan piirtämistä varten.
 • Piirtämään hameen peruskaavan ilman muotolaskoksia tai muotolaskoksilla.
 • Tekemään mallikappaleen, tarkistamaan sopivuuden ja tarvittaessa muokkaamaan sen sopivaksi.
 • Ompelun perus juttuja, esim. sauman- ja käännevarojen määrä, joustavien ja kudottujen kankaiden ompelua, mittaamaan tarvittavan määrän kangasta, vetoketjun ompeluun liittyviä vinkkejä, erilaiset vyötärö vaihtoehdot sekä taskut.
 • Kuosittelemaan eli tekemään ”leikkaa-liima-piirrä” -tekniikalla peruskaavasta toisen tyyppisen mallin. Malleja on yhteensä 9 erilaista.

Kenelle kirja sopii:

 • Ompelua harrastavalle, joka haluaa oppia lisää. Mikään ei estä aloittelevaa ompelijaa käyttämästä kirjaa, onhan ohjeet tehty niin selkeäksi.
 • Sinulle, joka haluat viedä harrastustasi ja osaamistasi pidemmälle.
 • Alan kouluihin ja opistoihin.

E-kirja info:

 • Sivumäärä on 172 sivua.
 • PDF-tiedosto, jonka lukemiseen tarvitset PDF-lukuohjelman.
 • Ei sisällä kaava-arkkeja.

ISBN 978-952-94-6588-0 (PDF)

19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.