Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Waterfall Dream 32-56

Ajaton naisten paita- ja mekkomalli, joka sopii monenlaiseen käyttöön

Waterfall Dream kätkee sisälleen vesiputouspääntiellä varustettuja mekkoja, paitoja ja toppeja. Tämä malli on ajaton ja se on saanutkin nimensä kauniisti kaavoitetusta pääntiestä, joka laskeutuu alaspäin. Parhaiten saat tämän mallin hyvät puolet esiin ompelemalla tämän naisten mekon laskeutuvista viskoosi- ja puuvilla-elastaanitrikoista. Mitä ohuempi ja laskeutuvampi, sen kauniimmin ja siistimmin saat pääntien laskeutumaan. Oletko rohkea ja kokeilet villatrikoosta tai merinovillaneuloksesta? Saisit lämpimän mekon alku kevääseen ja loppu syksyyn!

Naisten mekkojen ja paitojen ompelukaava mallit on suunniteltu istuvaksi hartian ja rinnan kohdalta. Mekko mallit ovat saaneet kauniin A-linjaisen muodon, jolloin rinnan alta malli levenee kohti helmaa. A-linjainen malli on anteeksi antava ja sopii useammalle erilaiselle vartalolle. Sivusaumoja on hieman kaarrettu sisään, mutta väljemmän vyötärön kohdan, saat suoristamalla kurvit pois. Mallien takakappale koostuu kahdesta osasta. Mekon muotoiltu keskitakasauma tuo istuvuutta malliin.

Kaikki mallit voit ommella kolmella eri helman pituudella: lantiomittainen paita, polvipituinen mekko sekä upea nilkkapituinen maximekko! Voit valita hihattoman tai hihallisen mallin, kumpi sopii tilanteeseen ja juuri sinun tarpeisiisi paremmin. Hihan pituuksia löydät kolme erilaista. Kesään sopiikin erinomaisesti lyhyt hiha. 3/4 pituinen hiha, joka on ajaton ja elegantti. Tämä pituus yltää kyynärpään ja ranteen väliin. Kolmas hihan pituus on täyspitkä hiha, joka ulottuu ranteeseen. Näen jo sieluni silmin kauniin maximekon pitkillä hihoilla!

Nämä naisten ompelukaavat on suunniteltu ohuille ja kauniisti laskeutuville viskoosi- ja puuvilla-elastaanitrikoille. Neliöpaino kankaassa n. 200-220 g. Kaikki mallit on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Kaavapaketista löydät naisten koot 32-56.

Waterfall Dream ompelukaava mallit:

Hihaton = Vesiputouspääntiellä varustettu hihaton naisten paita. Tämän mallin voit tehdä kolmessa eri pituudessa: paitana, mekkona ja maximekkona. Kädentiet on huoliteltu kapealla käänteellä, jotta mallin keveys säilyisi. Helma on huoliteltu leveällä käänteellä. Mekon takakappaleessa on muotoiltu sauma, jolla istuvuutta saadaan parannettua.

T-paita hiha = Vesiputouspääntiellä varustettu naisten paita lyhyillä hihoilla. Tämän mallin voit tehdä kolmessa eri pituudessa: paitana, mekkona ja maximekkona. Kädentiet on huoliteltu kapealla käänteellä, jotta mallin keveys säilyisi. Helmassa ja hihansuissa on leveä käänne. Mekon takakappaleessa on muotoiltu sauma, jolla istuvuutta saadaan parannettua.

3/4 hiha = Vesiputouspääntiellä varustettu naisten paita. Mallissa on 3/4 pituiset hihat, jotka ulottuvat kyynärpään ja ranteen väliin. Tämän mallin voit tehdä kolmessa eri pituudessa: paitana, mekkona ja maximekkona. Kädentiet on huoliteltu kapealla käänteellä, jotta mallin keveys säilyisi. Helmassa ja hihansuissa on leveä käänne. Mekon takakappaleessa on muotoiltu sauma, jolla istuvuutta saadaan parannettua.

Pitkä hiha = Vesiputouspääntiellä varustettu naisten paita. Mallissa on täyspitkät hihat, jotka ulottuvat ranteeseen asti. Tämän mallin voit tehdä kolmessa eri pituudessa: paitana, mekkona ja maximekkona. Kädentiet on huoliteltu kapealla käänteellä, jotta mallin keveys säilyisi. Helmassa ja hihansuissa on leveä käänne. Mekon takakappaleessa on muotoiltu sauma, jolla istuvuutta saadaan parannettua.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 35 + 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 35-40 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

9,90 16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!