Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Trendy Girl hupparitunika 32-56

Tykkäätkö tunikoista? Hupullisista ja taskullisista sellaisista? Naisten Trendy Girl hupparitunikasta löydät nämä kaikki!

Trendy Girl hupparitunika on trendikäs ja ajaton ompelukaava naisille. Hupparitunikan erikoisuus piilee eri mittaisissa helmoissa ja sivusaumasta löytyvästä halkiosta. Tässä mallissa on monta kivaa yksityiskohtaa, joilla vaatteeseen saadaan lisää ilmettä ja perus tunikakin saa uuden lookin. Yksityiskohtia on mm. taskut, hupussa olevat sirkat ja nyöri, sivussa oleva halkio sekä eri mittainen helma. Jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu malli on rento ja äärrettömän mukava päällä joustavan materiaalin vuoksi. Malli on polvipituinen, joten voit käyttää sitä housujen, sukkahousujen tai lempi legginsiesi kanssa. Kokeile Naisten Pomppu legginsit-kaavaa!

Trendy Girl hupparitunika mallissa on huppu, joka menee edestä hieman ristiin. Hupusta löytyy muutama yksityiskohta, nimittäin sirkkarenkaat ja nyöri. Huppu on ommeltu ilman vuoria, mutta etureuna on huoliteltu muotokaitaleella. Näin saadaan hupusta kevyempi, mutta myös siisti. Hupparitunikassa on pitkät hihat ja hihansuihin on ommeltu kaksinkertaiset resorikaitaleet. Etukappale on kaavoitettu lyhyemmäksi kuin takakappale. Molempien kappaleiden helmassa on kaksinkertainen resori. Resorin tilalla voit käyttää myös samaa kangasta kuin hupparitunikassa. Sivusaumoihin on ommeltu taskut, jossa säilytät avaimia, puhelinta tai mitä tahansa, jonka tarvitsee olla käden ulottuvilla.

Kaava sopii joustavalle collegelle tai paksummalle puuvilla-elastaanitrikoolle. Taskut voi ommella kudotusta puuvillasta, jolloin taskusta tulee kevyempi, kestävämpi eikä veny käytössä. Hupparitunika on hieman väljä ja suoran mallinen. Kaavasta löytyy naisten koot 32-56.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 30 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.