Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten Peplum-paidat 32-56

Naisten peplum-paidat on tehty joka päiväiseen käyttöön. Parhaiten ne sopivat farkkujen sekä muiden housujen kanssa käytettäväksi!

Naisten peplum-paidat ovat paitoja, joissa on vyötärön kohdalla sauma. Peplum-paidoille on ominaista lyhyehkö helma, joka ulottuu lantiolle. Yläosan kaavoiksi on valittu ihonmyötäiset paita- ja toppimallit. Toppien kaavoissa on syvään uurretut pääntiet edessä ja takana. Kapeahkot olkaimet tekevät topeista siron malliset. Paitamalleihin on kaavoitettu kaksi perus pohjaa: pyöreähihainen sekä raglanhihainen yläosa. Toinen tykkää ehdottomasti raglanhihasta, kun taas toinen pyöreästä hihasta. Nyt voit kokeilla niitä molempia!

Paitamalleissa on pitkät ihonmyötäiset hihat, jotta kätesi pysyvät lämpöisinä. Paitoihin on kaavoitettu neliönmuotoinen täyskellohelma, joka laskeutuessaan muodostaa terävät kulmat. Helma laskeutuessaan on todella kauniin näköinen sekä oiva yksityiskohta vaatteessa. Toinen helma on kellotettu ja se hyvin perinteinen malli. Hulmuavuutta ei ole niin paljon täyskellohelmaan verrattuna.

Kaikki mallit on suunniteltu naisten C-mittataulukkoa käyttäen, jonka löydät tältä sivulta alempaa. Ihonmyötäiseksi kaavoitettuihin paitoihin sopii kankaasti joustava ja pehmeä puuvilla-elastaanitrikoo, jonka neliöpaino on n. 200-220 g. Kaikissa malleissa on naisten koot 32-56.

Naisten Peplum-paidat kaavapaketin mallit:

Peplum-toppi = Ihonmyötäinen toppi, jossa syvään uurrettu pyöreä pääntie edessä ja takana. Topin vyötäröllä on sauma, josta lähtee kellotettu helma. Siro malli.

Peplum-toppi neliöhelmalla = Ihonmyötäinen toppi, jossa syvään uurrettu pyöreä pääntie edessä ja takana. Topin vyötäröllä on sauma, josta lähtee neliön muotoiseksi kaavoitettu täyskello helma.

Peplum-paita = Ihonmyötäinen pitkähihainen paita, jossa pyöreä pääntie edessä ja takana. Paidan vyötäröllä on sauma, josta lähtee kellotettu helma.

Peplum-paita neliöhelmalla = Ihonmyötäinen pitkähihainen paita, jossa pyöreä pääntie edessä ja takana. Paidan vyötäröllä on sauma, josta lähtee neliön muotoiseksi kaavoitettu täyskello helma.

Raglanhihainen peplum = Ihonmyötäinen pitkähihainen paita, jossa pyöreä pääntie edessä ja takana. Tässä mallissa on raglanhihat. Paidan vyötäröllä on sauma, josta lähtee kellotettu helma.

Raglanhihainen neliö-peplum = Ihonmyötäinen pitkähihainen paita, jossa pyöreä pääntie edessä ja takana. Tässä mallissa on raglanhihat. Paidan vyötäröllä on sauma, josta lähtee neliön muotoiseksi kaavoitettu täyskello helma.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 13-25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.