Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Dance – väljä paita 32-56

Ihanan väljä, rento ja ilmava Dance-paita naisille!

Dance – väljä paita on äärettömän mukava vaate. Kaava on saanut nimensä rakkaudesta tanssiin ja tanssivaatteisiin. Tässä mallissa on suurehko pääntie, joka saa käytössä valua olkapään yli käsivarren puolelle. Alle sopii ohut olkaimiset topit loistavasti! Malli on varsin suosittu vuodesta toiseen, eikä ihme, se on todella mukava päällä ilmavuuden ja ohuiden materiaalien vuoksi. Vaate on myös kivan näköinen ja erilaiset kuosikankaat sopii tähän loistavasti. Väljä malli on anteeksi antava ja kokematon ompelijakin onnistuu tämän ompelussa!

Paita sopii hyvin farkkujen ja housujen kanssa käytettäväksi. Se sopii kiireiseen arkeen sekä illan viettoihin kankaan kuosia tai materiaalia vaihtamalla. Mallista muuttuu juhlava ja illanviettoon sopiva, kun kankaaksi valitsee esim. kimaltavan trikoon. Pidentämällä helmaa, saat ommeltua lepakkopaidan mekkoversiona! Lisää vaihtelua malliin saat, kun ompelet 20-30 cm korkean kaksinkerroin taitetun kaitaleen resorin tavoin helmaan. Monikäyttöinen kaava, josta on iloa pitkäksi aikaa ja voi muunnella mielen mukaan.

Dance – väljä paita on pituudeltaan lantiomittainen ja siinä on lyhyet hihat. Paidassa on alaslaskettu olka eli olkasauma on laskettu käsivarren puolelle. Paita on hihasta ja hihansuusta väljä sekä helmasta tyköistuva, jolloin keskivartaloon ja rinnan seudulle jää mallin tarvitseman väljyys selkeämmin esille. Hihansuut ja helma on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Avara pääntie on huoliteltu samasta kankaasta leikatulla kaitaleella.

Parhaiten tämä malli toimii ohuesta ja laskeutuvasta trikoosta tai viskoostitrikoosta. Myös ohuemmat 100 % puuvillaa olevat trikoot sopivat tähän malliin. Näin säilytetään mallin keveys ja ilmavuus. Paksummista ja raskaimmista kankaista tehdessä malli menettää ilmavuutensa. Paita on kaavoitettu naisten C-mitoitusta käyttäen. Kaavassa on naisten koot 32-56.

Malleilla päällä koot 32, 42 ja 48.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!