Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten anorakit 32-56

Kokonaan vuoritettu, väljä ja erinomaisilla yksityiskohdilla varustettu anorakin ompelukaava naisille!

Naisten anorakit ompelukaava sisältää neljä erilaista anorakin mallia naisille koossa 32-56. Tämä anorakki on yksinkertaistettu versio perinteisemmästä anorakista, sillä näissä malleissa ei ole vetoketjuja sivusaumoissa eikä pääntiellä. Anorakki mallit on väljäksi mitoitettu, joka mahdollistaa kerrospukeutumisen ja on ulkovaatteiden yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Kokonaan vuoritettu vaate sujahtaa päälle liukkaan vuorikankaan ansiosta. Mallien erikoisuus on pääntielle ommeltu merinovillainen tuubihuivi! Tuubihuivi pysyy paikallaan sekä suojaa niskaa ja kaulaa takkia käyttäessä.

Malleista löytyy pieniä yksityiskohtia kuten koko etukappaleen levyinen tasku. Taskuissa on vetoketjut pitämässä tavarat taskussa. Pääntiellä on suuri kolmiosainen huppu tai kaulus, jossa nyörikuminauhaa sekä kiristimet. Hupun etureuna on korkea, jolloin se suojaa kaulaa ja niskaa hyvin. Nyörikiristys löytyy myös helmasta anorakin sisäpuolelta. Hihansuihin on ommeltu kaksinkertaiset kaitaleet ja kuminauha pujotettu sisälle. Leikkaussaumoilla saat luotua kivoja väri- ja kuosiyhditelmiä takista. Saumoihin saa ommeltua myös heijastavaa terenauhaa!

Anorakkien mallikappaleet on ommeltu tuulta pitävästä softshell-kankaasta, joka onkin mainio valinta ulkovaatteisiin. Softshell ei rispaannu ja sitä on miellyttävä käsitellä. Anorakkiin sopii myös muut ulkoiluun sopivat kankaat. Liukaspintainen vuorikangas helpottaa pukemista. Jos haluat lisää lämpöä takkiin, voi vuorin etu- ja takakappaleen korvata paksummalla ja lämpimämällä kankaalla. Kokeile vaikka tikkikankaasta ommeltua vuoria ja merinovillasta tai fleecestä ommeltuja peukaloreiällisiä resoreita hihansuihin.

Mallin päällä koko 44 (voisi olla kokoa pienempi). Softshell-kankaalle sopii Microtex-neulat 80- ja 90-kokoisena.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 35 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 33-35 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!