Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Balloon-mekko 32-56

Rennon väljä ja mukava Balloon-tunika on leikkisän ihmisen vaatevalinta!

Balloon-mekko on nimensä mukaisesti pallomainen muodoltaan. Idea mekkoon on saatu naisten Timantti-mekosta, jossa laskeutuva muoto haluttiin poistaa, mutta tietynlainen pyöreys jättää. Mekko on hauska ja leikkisä, erittäin mukava käyttää ja sekä käytännöllinen. Polvipituinen malli sopii kaiken ikäisille käyttäjille. Tämä malli on myös helppo ja nopea ommella! Malliin sopii niin kuosilliset kuin yksiväriset kankaat. Kokeile ommella mekko kahdesta eri kankaasta esim. hihat samasta kankaasta ja etu- ja takakappale toisesta kankaasta.

Naisten mekko on raglanhihainen, jossa on istuvaksi suunniteltu yläosa ja valloittava pallomaisen pyöreä helma. Raglanhihainen mallissa hiha jatkuu pääntielle asti ja on osa pääntietä. Helman pyöreä muoto lähtee muodostumaan hieman rinnan alapuolelta ja kaventuu kohti helmaa. Lantion kohdalla on siis reilusti tilaa myös isommallekkin lantiolle. Mekon voi ommella pitkällä hihalla tai lyhyellä t-paita hihalla.

Sivusaumoihin on ommeltu kaaritaskut, jotta tärkeimmät tavarasi pysyvät mukana. Hauluatko herättää taskuilla huomiota ja tuoda pienen yksityiskohdan mekkoon? Ompele taskupussit kontrastivärisestä kankaasta, jolloin ne näkyvät selkeästi sivusaumoista! Mekossa on pyöreä pääntie, joka sopii monelle. Pääntiessä on huomaamaton ja kevyt huolittelu. Pääntien reuna on käännetty 1 cm nurjalle puolelle ja tikattu oikealta puolelta kiinni. Helman reuna on käännetty nurjalle puolelle ja tikattu oikealta puolelta.

Tietoa kaavasta:

  • Tämä mekko on parhaimmillaan ohuesta joustocollegesta tehtynä tai napakasta ja paksummasta puuvilla-elastaanitrikoosta valmistettuna.
  • Naisten Balloon-mekko ompelukaava sisältää kaavan mekkoon sekä ompeluohjeet mekon ompeluun.
  • Taskuihin löytyy kuvallinen ompeluohje blogista. Pääset lukemaan ohjetta tästä.
  • Kaavat on sarjottu naisten C-mitoitusjärjestelmän mukaan. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 35 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!