Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Summer Days – naisten hameet 32-56

Polvipituiset hameet kesään joustavasta trikoosta!

Summer Days on seitsemän erilaisen hameen paketti, johon on koottu näyttäviä ja yksityiskohtaisia malleja. Hameen mallit ovat polvipituisia sekä suht suoran mallisia. Kaikista malleista löydät yksityiskohdan, joka tekee hameesta perusmallia mielenkiintoisemman. Yksityiskohtina on käytetty mm. röyhelöitä, pieniä ja suuria laskoksia, rypytyksiä, vedoksia sekä vetoketjuja. Paketin monipuolisuuden vuoksi, mallit sopivat arkeen, bileiltaan, sukujuhliin tai työpaikalle. Monikäyttöinen paketti, josta riittää iloa pitkään. Ompele erilainen hame viikon jokaiselle päivälle!

Vyötärölle on ommeltu leveä n. 5 cm levyinen kaksinkertainen kaitale, jonka sisälle on pujotettu kuminauha. First Date ja Hugh And Kisses mallien vyötärölle on ommeltu muotoiltu vyötärökaarroke. Tämä kaksi sekä First Date mallit sopivat myös joustocollegelle. Joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta valmistat mukavat hameet kesäksi. True Love ja Dreaming About It-mallit tulevat parhaiten esiin, kun ompelet ne laskeutuvasta trikoosta esim. viskoositrikoo tai ohuet puuvilla-elastaanitrikoot.

Mallikappaleet on ommeltu joustocollegesta, viskoosi- sekä puuvilla-elastaanitrikoosta. Mallien päällä koot 40, 42 ja 44. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Hameiden ompelukaavat on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 30 + 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 14-20 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!