Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten paidat ja topit 32-56

TÄMÄ KAAVA TULOSTETAAN ITSE.

PDF-kaavat saat ladattua tilausvahvistuksesta maksun jälkeen. Ei postitusta!
Tulostusohjeet löydät kun klikkaat tulostimen kuvaa.

Naisten peruspaitojen ompelukaavat joustavalle trikoolle!

Naisten paidat ja topit ompelukaava setti sisältää 7 erilaisen trikoolle soveltuvan paidan ja topin kaavaa. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Naisten paidat ja topit ommellaan joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta, jonka neliöpaino on n. 220 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 30 %. Paidat ovat istuvaksi mitoitettu, joka puolelta. Paidat ja topit ulottuvat lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Täydennä vaatekaappiasi muutamalla perus paidalla ja topilla!

Paitojen pääntiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin. Toppien kädentiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin tai pienellä käänteellä. Hihallisten mallien hihansuissa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Paitojen hihan ovat pitkät, 3/4 tai lyhyet. Tuubitobin yläreunaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale samasta kankaasta kuin toppi. Kaitaleen sisälle on pujotettu kapea kuminauha, jotta toppi pysyy ylhäällä. Kaikkien paitojen ja toppien helmassa on leveä käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Malleilla päällä koot 32, 40 ja 44.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – Info

Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Latauksien määrä on rajoitettu 5 kertaan.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 40 sivua + ohjeet.
Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli  8-23  sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

8,90 50,00  Sis. ALV

Poista

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Naisten peruspaitojen ompelukaavat joustavalle trikoolle!

PDF Naisten paidat ja topit ompelukaava setti sisältää 7 erilaisen trikoolle soveltuvan paidan ja topin kaavaa. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Naisten paidat ja topit ommellaan joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta, jonka neliöpaino on n. 220 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 30 %. Paidat ovat istuvaksi mitoitettu, joka puolelta. Paidat ja topit ulottuvat lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Täydennä vaatekaappiasi muutamalla perus paidalla ja topilla!

Paitojen pääntiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin. Toppien kädentiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin tai pienellä käänteellä. Hihallisten mallien hihansuissa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Paitojen hihan ovat pitkät, 3/4 tai lyhyet. Tuubitobin yläreunaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale samasta kankaasta kuin toppi. Kaitaleen sisälle on pujotettu kapea kuminauha, jotta toppi pysyy ylhäällä. Kaikkien paitojen ja toppien helmassa on leveä käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Naisten paidat ja topit kaavapaketin mallit:

Hilkka = Ihonmyötäinen trikoopaita, jossa pitkät hihat. Hihoissa ja paidan helmassa käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Pääntie on huoliteltu kolminkerroin taitetulla kaitaleella.

Hilda = Ihonmyötäinen trikoopaita, jossa 3/4 mittaiset hihat. Hihoissa ja paidan helmassa käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Pääntie on huoliteltu kolminkerroin taitetulla kaitaleella.

Hanna = Ihonmyötäinen trikoopaita, jossa lyhyet hihat. Hihoissa ja paidan helmassa käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Pääntie on huoliteltu kolminkerroin taitetulla kaitaleella.

Heli = Ihonmyötäinen toppi, jossa olkaimet menevät ristiin takakappaleen puolella. Pääntie ja olkaimien reunat on huoliteltu pienellä käänteellä, joka on tikattu. Topin takakappaleen yläreuna on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu. Topin helmassa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Henna = Ihonmyötäinen tuubitoppi. Topin yläreunaan on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale samasta kankaasta kuin toppi. Kaitaleen sisälle on pujotettu kapea kuminauha, jotta toppi pysyy ylhäällä. Topin helmassa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Heini = Ihonmyötäinen perus mallinen toppi. Olkaimet ovat kapeahkot. Topin pääntie ja kädentiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin. Topin helmassa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Heidi = Ihonmyötäinen painijaselkäinen toppi. Olkaimet ovat kapeahkot. Topin pääntie ja kädentiet on huoliteltu trikoosta leikatulla kaitaleella, joka on käännetty kolminkerroin. Topin helmassa on käänne, joka on tikattu joustavalla ompeleella.

Lisätiedot

Kaava

Hilkka, Hilda, Hanna, Heli, Henna, Heidi, Heini, Naisten paidat – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Henna

Heli

Heini

Heidi

Hanna

Hilda

Hilkka

Naisten kokotaulukko

Tulostusohjeet

Postaus sisältää kuvalliset ja video ohjeet PDF-kaavojen lataukseen ja tulostamiseen. Kaikki kuvat aukeaa isompana kun niitä klikkaa.

Tarvitset seuraavat:

Kaavat on pakattuna Zip. muotoon kuten tässä esimerkissä. Osa uudemmista käyttöjärjestelmistä osaa purkaa zip. kansion ilman erillistä ohjelmaa. Ainakin Windows 8 eteenpäin. Macin uudemmat koneet purkavat automattisesti zip. kansion kun se on latautunut.

Jos tarvit zip. tiedostojen purkamiseen ohjelman, lataa ilmainen Winrar. Hyväksi todettu ohjelma. Sen saa myös maksullisena, mutta ilmainen toimii hyvin purkamiseen.

Älä käytä tietokoneen ja tulostimen omia tulostusohjelmia, sieltä ei saa oikeita tulostusasetuksia näkyviin!

 

 

TILAUKSEN TEKEMINEN JA KAAVAN LATAAMINEN

Ensimmäisenä tee tilaus kaavasta (myös ilmaisista tulee tehdä tilaus). Kun tilaus on tehty, saat ladattua kaavat heti maksun jälkeen kun olet palannut takaisin verkkokauppaan. Kaavat saat ladattua myös sähköpostiin toimitettavasta tilausvahvistuksesta.

Alla olevaan kuvaan on punaisella ympyröity mistä klikkaat, jotta tiedosto alkaa lataamaan.
Maksullisissa kaavoissa lataukset on rajoitettu 5 kertaan. Kauppa laskee jokaisen klikkauksen lataukseksi. Ilmaisissa kaavoissa latauksia ei ole rajoitettu.

Tiedoston saat ladattua kassasivulta tai sähköpostiin tulevasta tilausvahvistuksesta. Tiedosto alkaa lataamaan kun klikkaat tiedoston nimi .zip kohtaa.

Tämä kuva on kassasivulta.

Tämä kuva on tilausvahvistuksesta.

Pura tiedostot kaksoisklikkaamalla tiedoston nimi.zip tai pura zip. kansio erillisellä ohjelmalla.

KAAVAN TULOSTAMINEN

Jokainen tiedosto on merkitty esimerkin mukaisesti (Hiiop! on nyt esimerkkinä).

  • Hiiop! – jumpsuit – kaava (kaava nimen perässä on se, mistä löytyy kaavat. Tämä tiedosto tulostetaan A4 kokoisille papereille).
  • Hiiop! – jumpsuit – ohje (sieltä löytyvät ompeluohjeet).
  • Hiiop! – jumpsuit – kasausohje (kuva, josta näet miten kaava-arkit kasataan, näet rivin vaihdot myös.
  • Hiiop! -jumpsuit – kaava-arkki A0 (tämä on suurkuvatuloste, jos sinulla on mahdollisuus tulostaa isompia tulosteita itse. Tiedosto voi olla myös A1, A2 tai A3 kokoinen, riippuen kappaleiden koosta).

Kun tiedostot on näkyvillä, klikkaa kaavan nimi – kaava.

Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse ”Avaa sovelluksessa”, jonka jälkeen valitse PDF lukuohjelma (esimerkissä käytetty Adoben Acrobat).

Kun tiedosto on avattu, valitse vasemmasta yläkulmasta ”TIEDOSTO” ja sen jälkeen ”TULOSTA”. Saat auki tulostusasetukset, joista pääsee säätämään tulostusasetuksia.

Kun tulostusasetukset on avautunut, tarkista kaksi kohtaa asetuksista. Toinen niistä on skaalaus. Valitse alkuperäinen koko/actual size/todellinen koko (ylempi ympyrä).

Toinen ympyröity kohta on automaattinen vaaka/pysty (alempi ympyrä). Tulosta ensimmäinen sivu ja tarkista ruudun koko (3 cm x 3 cm). Alla vielä kuva tulostetusta sivusta.

Paperiin jää ”kehykset” ja ne asettuu n. keskelle paperia. Paperin reunoille jää sentti/reilu sentti tyhjää tilaa.
Jos jostain syystä printattu osa menee jostain reunasta yli, osa printistä jää puuttumaan tms. niin tarkista tulostusasetuksista ne kaksi kohtaa: ”tulostus alkuperäisessä/todellisessa koossa/actual size JA automaattinen pysty/vaaka.
Jos eka sivu on oikein, voit huoletta tulostaa loputkin sivut! Täältä (klik klik) löytyy video kuinka PDF-kaava kootaa.

 

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi