Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Rusettipanta

Söpö rusettipanta täydentää asukokonaisuuden!

Kärsitkö huonosta hiuspäivästä tai tuliko aamulla kiire? Leveä headwrap piilottaa suurimman osan hiuksistasi pannan alle, jolloin huono hiuspäivä on pelastettu. Kapeampi panta sopii loistavasti juoksulenkille. Napakka panta pysyy päässä, myös maratonin ajan! Haluatko ilahduttaa lastasi ja ommella juuri hänelle sopivan asusteen? Vietävän söpö panta ruseteilla on varmasti lapsen mieleen, erityisesti vanhemman ompelemana. Suloinen rusettipanta sopii myös pienille lapsille. Lopputulos sulattaa sydämen. Onko syynä pikku ihminen vai rusettipanta?

Rusettipanta on monelle tuttu. Se on ollut monen monta vuotta yksi suosituimmista ompelukaava malleista. Pääosin tätä käytetään lapsilla, mutta malli sopii hyvin myös aikuisen päähän! Rusettipanta on nopeasti ommeltava ja saat hyödynnettyä pienempiäkin kankaan paloja. Voit valita pantaosaan leveän tai kapean pannan. Valmiin pantaosan korkeus on kapeassa panta osassa 6,5 cm korkea ja leveässä headwrapissa 11,5 cm.

Pannan voi ommella yhdellä tai kahdella rusetilla, valintasi mukaan. Napakat rusetit tulee, kun kiinnität niihin neulokselle sopivaa tukikangasta. Blogissa on hyvät kuvalliset ompeluohjeet, joiden avulla onnistut pannan ompelussa varmasti! Rusetit pysyvät pannassa napakasti pannan ympäri ommellun keskipalan avulla. Voit halutessasi tehdä useamman eri rusettiosan ja vaihdella niitä samaan pantaan! Aika kätevää?

Napakan ja hyvin päähän istuvan pannan saat, kun otat päänympäryksen ja vähennät siitä 4 cm. Tällöin pannasta ei tule liian kireä eikä löysä. Parhaiten tämä kaava soveltuu napakalle puuvilla-elastaanitrikoolle (elastaania 6 %). Jos käytät ohuempaa ja joustavampaa trikoota, voi pantaosaa kaventaa. Tarkista tämä sovittamalla! Molemmista pantamalleista löytyy koot päänympäryksille 42-54 cm. Jos tarvitset suurempaa kokoa, lisää KT-saumaan pituutta.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 6 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!