Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Tiny Little World 44-98 cm

Käytännöllinen tuplanepparillinen body, jolla lisäät bodyn käyttöikää!

Tiny Little World vauvanbodyn kaava on hyväksi todettu ja testattu ompelukaava pienelle ihmistaimelle. Tässä bodyn mallissa on tuplanepparit, jotka ovat erittäin kätevät ja pidentävät bodyn käyttöikää. Kaavoitus vaiheessa bodyn etukappaletta on pidennetty ja lisätty ylimääräinen neppari pari etukappaleeseen. Käytä alkuun ylempiä neppareita, jotka ovat kankaan keskellä. Kun niska-haara mitta on jäämässä pieneksi, käytä alempia neppareita, jotka on kankaan reunassa kanttauksen päällä.

Joskus lapset kasvavat niin nopeasti, että hihassa tai niska-haara mitassa loppuu pituus. Bodyn ompelukaavan malleja on kaksi erilaista: Tiny Little World on perusbody neppareilla ja Tiny Little World With Ruffles on body, jossa lisänä kauniit olkafrillat eli röyhelöt. Tässä mallissa ei ole neppareita olalla.

Olkaröyhelöt on leikattu samasta kankaasta kuin itse body. Ennen röyhelöjen kiinnitystä, röyhelön reuna on rypytetty Framilon-joustonauhan avulla. Röyhelöt on ommeltu samaan saumaan kuin bodyn hihat. Bodyssa on pitkät hihat ja hihansuut on huoliteltu resorista tai trikoosta ommellulla kaitaleella. Resorista leikattu ja ommeltu nauha joustaa paremmin ja pitää bodyn hihansuut napakkana. Vink vink! Vaikka kaavassa ei ole korkeahkoja hihansuun resoreita, lisäämällä ne hihansuuhun, pidennät bodyn käyttöikää myös hihan osalta! Näin varmistat bodyn pitkän käyttöiän.

Jalantiet ja pääntie on huoliteltu resorista tai trikoosta ommellulla kaitaleella. Resorista leikattu ja ommeltu nauha joustaa paremmin ja pitää bodyn jalan- ja pääntien napakkana. Nepparit kiinnittyvät kankaan reunaan kanttauksen päälle. Tähän ei tarvitse laittaa tukikangasta, ellet käytä huolittelussa trikoota. Kankaan keskelle tulevien nepparien alle tarvitset tukikangasta. Jos jätät laittamatta, kangas ei kestä avausta vaan neppari repeytyy avatessa irti. Valitse tukikankaaksi kudottu, puuvillapohjainen, liimallinen ja silitysraudalla kiinnitettävä tukikangas.

Pehmeästä ja joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta valmistetuttua bodya on miellyttävä käyttää. Kaavoista löydät lasten koot 44-98 cm. Kaavat on kaavoitettu ja sarjottu lasten C-mitoitusjärjestelmää käyttäen.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 13 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!