Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Mini Three Pieces 80-164 cm

Lapsille collegepaidan kaava, jossa leikkaussaumat edessä ja takana. Hyödynnä tilkut tähän collegepaitaan!

Mini Three Pieces lasten ompelukaava on perusmallinen collegepaita, jossa leikkaussaumat etu- ja takakappaleissa. Etu- ja takakappale on pilkottu kolmeen osaan, jolloin vaatteeseen saadaan ilmettä ja tilkkuja käytettyä. Leikkaussaumat on peilikuvina, jotta sivusaumaan tuleva sauma saadaan kohdistettua samaan kohtaa. Leikkaussaumojen kohdat voit tikata litteäksi joustavalla ompeleella, jolloin vaatteesta tulee viimeistellyn näköinen. Mini Three Pieces on miniversio miesten Three Pieces-collegepaidasta.

Malli ovat mukavan väljä ja rento. Lapsen on helppo pukea vaate myös itse väljyyden vuoksi. Tässä collegepaidassa on raglansaumat edessä ja takana eli hihan jatkuu pääntielle asti. Paita ulottuu lantiolle, jolloin napa pysyy visusti piilossa eikä selkä vilku käytössä. Hihansuihin ja helmaan on molemmissa malleissa ommeltu resorit. Hihansuu- ja helmaresorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä.

Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas. Kokeile ohuempaa ja tasaisempaa resoria tai paksumpaa ribbiresoria. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat hihansuun ja helman sauman litteäksi joustavalla ompeleella. Kokeile kontrasti väristä resoria mätsäävän sijaan. Pääntielle on ommeltu resorista leikattu kaksinkertainen kaitale. Collegepaidat on helpompi pukea päälle kun pääntie joustaa kunnolla eikä kiristä. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat pääntien sauman litteäksi joustavalla ompeleella.

Mini Three Pieces kaavoista löytyy lasten koot 80-164 cm. Mini Three Pieces collegepaidat ommellaan joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 250 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, mallista tulee väljempi.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Mallikuvissa lapsi n.93 cm pitkä ja päällä 92 cm koon paita.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 20 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.