Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lasten raglancolleget 80-164 cm

Väljä raglanhihainen perusmalli lapsille, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Kattava Lasten raglancolleget kaavapaketti koostuu 8 erilaisesta mallista. Voit yhdistää kaavapaketin eri osia toisiinsa ja saada monta upeaa mallia lisää. Etu- ja takakappaleita on 2 eri pituutta, lyhyt lantiomittainen sekä pitkä pepun peittävä.

Kaavapaketista löytyy myös kellotettu helma, joka ulottuu hieman polven yläpuolelle. Mainio malli leggareiden kaveriksi! 4 erilaista huppua: perinteinen huppu, kolmiosainen huppu, hiippahuppu sekä korkeakauluksinen huppu sekä 2 erilaista kaulusta: korkea kaulaa suojaava kaulus sekä tyylikäs bomber-kaulus.

4 erilaista taskua: Se perinteinen ja hyvin tuttu kaaritasku, kiehtova kolmiotasku, hauska suorakulmio sekä Weekend kaavapaketistakin tutut vinot taskut. Kaikkiin taskumalleihin on kuvitettu ohje.

Kaavoissa kokoina tuttu 80-164 cm ja C-mitoitus. Mallit ovat väljäksi suunniteltu ja parhaiten ne onnistuvat joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 240 g ja jousto 10 %. Kokeile vaikka verkkarikankaasta, joka on tämän hetken hitti materiaali!

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Malleilla on päällä koot: 86, 92, 104, 122, 134, 140 ja 152 cm. 

PDF-kaava – info

 • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
 • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
 • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
 • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
 • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 30 + 24 sivua + ohjeet.
 • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 23-28  sivua + ohjeet.
 • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 16,90  Sis. ALV

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

PDF Lasten raglancolleget kaavapaketin mallit:

 • A Long Red Slide = Väljä, unisex mallinen raglanhuppari, jossa korkeakauluksinen huppu. Huppu on vuoritettu trikoolla. Sivusaumoissa kolmion muotoiset taskut. Vetoketjullisen hupparin voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina. Hihansuissa ja helmassa resorit (voit tehdä resorista tai samasta kankaasta kuin huppari).
 • Black Tower = Väljä, unisex mallinen raglanhuppari, jossa kolmiosainen huppu. Kolmiosainen huppu tuo istuvuutta paremmin kuin kaksiosainen. Huppu on vuoritettu trikoolla. Etukappaleessa viistot taskut. Vetoketjullisen hupparin voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina. Hihansuissa ja helmassa resorit (voit tehdä resorista tai samasta kankaasta kuin huppari).
 • Blue Bird = Väljä, unisex mallinen raglanhihainen bomber-college. Pääntiellä resorista tehty kaulus. Sivusaumoissa on kaaritaskut. Vetoketjullisen bomber-collegen voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina. Hihansuissa ja helmassa resorit (voit tehdä resorista tai samasta kankaasta kuin huppari).
 • Brown Sandcastle = Väljä, unisex mallinen raglanhuppari, jossa kaksiosainen huppu. Huppu on vuoritettu trikoolla. Sivusaumoissa kolmion muotoiset taskut. Vetoketjullisen hupparin voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina. Hihansuissa ja helmassa resorit (voit tehdä resorista tai samasta kankaasta kuin huppari).
 • Orange Shovel = Väljä, unisex mallinen raglanhihainen kaulus-college. Pääntiellä kaulaa suojaava korkeakaulus. Sivusaumoissa suorakaiteen muotoiset taskut. Vetoketjullisen kaulus-collegen voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina. Hihansuissa ja helmassa resorit (voit tehdä resorista tai samasta kankaasta kuin college).
 • Pink Carousel = Väljä, raglanhihainen, mekkohuppari. Vetoketjullisen mekkohupparin helma on kellotettu sekä vyötäröltä hieman rypytetty. Mallissa kaksiosainen huppu, joka on vuoritettu trikoolla. Sivusaumoissa on kaaritaskut. Hihansuissa on resorit.
 • Violet Balloon = Väljä, unisex mallinen raglanhuppari, jossa kaksiosainen hiippahuppu. Huppu on vuoritettu trikoolla. Sivusaumoissa suorakaiteen muotoiset taskut. Hupparin voit tehdä lyhyenä tai pitkänä mallina.
 • Yellow Swing = Väljä, raglanhihainen mekkohuppari. Mekkohupparin helma on kellotettu sekä vyötäröltä hieman rypytetty. Mallissa kaksiosainen huppu, joka on vuoritettu trikoolla. Sivusaumoissa on kaaritaskut. Hihansuissa on resorit.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Lisätiedot

Kaava

A Long Red Slide, Black Tower, Blue Bird, Brown Sandcastle, Orange Shovel, Pink Carousel, Violet Balloon, Yellow Swing, Lasten raglancolleget – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

A Long Red Slide

Black Tower

Blue Bird

Brown Sandcastle

Orange Shovel

Violet Balloon

Yellow Swing

Lasten C-kokotaulukko 80-164 cm

Tulostusohjeet

Blogista löytyy video- ja kuvalliset ohjeet kuinka PDF-kaava ladataan, tulostetaan ja kasataan.

Ohje löytyy tästä linkistä (klik klik).

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]