Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Sit in Nature

Viimeistele eväsretki itse ommellulla alustalla. Sisällä oleva solumuovi blokkaa kylmää ja kaunis päällinen on ilo silmälle!

Sit in Nature, retkeilyyn sopiva istuma-alusta. Alustan saa rullattua ja kiinnitettyä reppuun pistolukolla, jossa se kulkee mukana matkan ajan. Perille saapuessa avata ja nauttia maisemista tai eväistä. Alustan voi tehdä myös ilman nauhoja ja pistolukkoa. Mallikappaleessa on käytetty retkipatjaa, joka on 8 mm paksuista.

Solumuovi on yleinen käytetty materiaali makuupussien makuu-alustoissa ja pienemmissä istuma-alustoissa. Sen hyviä ominaisuuksia on keveys ja lämmön eristys. Solumuovi on usein vihreä tai harmaa, kun teet siihen kauniin päällisen, saat juuri oman näköisen alustan.
Vinkki! Alustan päällinen kannattaa tehdä jostakin värikkäästä kankaasta, jotta se erottuu metsän väreistä sekä lumesta. Alusta löytyy helpommin!

Päällikankaaksi kannattaa valita kangas, joka hylkii vettä ja likaa. Tähän soveltuu esimerkiksi erilaiset laminoidut ulkoilukankaat. Mallikappale on tehty jaquard-kudotusta 100 % puuvilla kankaasta. Kangas on vahattu ennen ompelua Fjällravenin Grönlannin vahalla. Vahan avulla pinnasta tulee likaa ja vettä hylkivä.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet: 

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 5 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!