Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Seili kalastajahattu (PY 46-66 cm)

Koko perheen asuste kalastajahattu Seili!

Seili kalastajahattu ompelukaava on malliltaan ajaton klassikko. Kalastajahattu suojaa päätä auringolta ja hatun lieriosa suojaa niskaa. Hatun lieri osa toimii lippiksen lipan tavoin hyvänä aurinkosuojana silmille. Moni mieltää kalastajahatun kesähatuksi, mutta ompelemalla hatun teddy- tai muusta karvakankaasta, saat syksyyn ja talveen sopivan muodikkaan hatun! Viimeistele asusi tällä ajattomalla klassikolla, jonka voit ommella kauniista printti puuvillasta, pellavasta, trikoosta tai lähes mistä vain kankaasta.

Ompelemalla unisex-mallisen kalastajahatun teddy- tai muista karvallisista kankaista, saat pehmoisen ja lämpimän hatun talveen ja syksyyn!

Seili kalastajahattu kaavassa on kaksi eri kokoista lieriä: pienempi lieri sopii hyvin lapsille ja sirolle päälle ja suurempi lieri sopii aikuisille tai silloin, kuin halutaan isompaa suojaa kasvojen alueelle. Pienemmän lierin leveys vaihtelee koosta riippuen 4-4,8 cm väliltä. Suurempi lieri on kooltaan 7-9,5 cm leveä. Koko perheelle sopivassa hatusta löydät paljon kokoja, sillä pienin kaavan koko on 46 cm ja suurin 66 cm. Hatun koko valitaan käyttäjän päänympäryksen mukaan, silloin kun ompelet tämän ohuemmista kankaista. Jos haluat talveen ja syksyyn sopivan lämpöisen karvahatun, ota kokoa suurempi, jotta hatusta tulee sopiva.

Hattu on kokonaan vuoritettu. Jos tilkkukasasi pursuaa, saat hatun vuoriin käytettyä tilkkuja hyvin. Ompeluun riittää ompelukone ja suora ommel. Huolellisesti piirretyt ja samanlevyiset saumanvarat, välisilitykset ja kaarevien saumojen aukileikkaukset tekevät ompelustasi helpompaa. Lierin tikkaukset tekevät lieristä tukevamman sekä viimeistellymmän näköisen. Jos hatun haluaa tehdä puuvilla-elastaanitrikoosta esimerkiksi kauniin kuosin vuoksi, hatun kaavan osat on hyvä tukea kudotulla tukikankaalla, joka kiinnitetään lämmön avulla.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 7 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!