Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Pompulat

Tilkut hyötykäyttöön ja ompelemaan suloisia ponnareita!

Pompulat ompelukaava on saanut alkunsa miettiessäni, mihin laitetaan sellaiset tilkkupalat, joista ei riitä enää edes vauvan vaatteisiin. Somessa näkyi paljon ommeltuja ponnareita, joista idea lähti. Näihin saa laitettua pienimmätkin tilkut! Hyvästi tilkkuvarasto. Kaupasta perusponnareita lisäksi ja pompuloiden ompelu voi alkaa. Ompele mätsäävä pompula mekon, paidan tai leggareiden kaveriksi!

Pompulat ompelukaava sisältää neljän (4) erilaisen pompulan kuvion mallia.

  • Rusettipompula on malleista helpoin. Suorakaiteen muotoisesta palasta ommeltu rusetti on myös nopea ommella. Rusetilla on leveyttä 14 cm ja korkeutta 9cm.
  • Pyöreä rusettipompula on ommeltu ovaalin muotoisesta palasta. Tässä mallissa on kevyempi lopputulos ja ponnari sopii myös pienempään päähän. Pompulalla on leveyttä 14 cm ja korkeutta vain 6cm.
  • Pyöreä perhosponnari tuo tuulahduksen kesästä. Pyöreäksi muotoillut perhosen siivet, tuo keveyttä pompulan ulkonäköön. Tähän malliin kannattaa käyttää tukikangasta, erityisesti silloin jos teet joustavasta kankaasta. Malli ei välttämättä pysy pystyssä ja valahtaa helposti. Ponnarilla on leveyttä 14 cm ja korkeutta 10 cm.
  • Perhosponnari on pyöreän perhosponnarin isosisko. Tässä mallissa perhosen siivet on jätetty kulmikkaaksi. Käyttämällä tukikangasta nurjalla puolella, saat perhosen pysymään kauniisti muodossa. Upea pompula vaikka juhliin! Perhosponnarilla on leveyttä 14 cm ja korkeutta 10 cm.

Jos käytät joustavaa tai laskeutuvaa kangasta, käytä kappaleiden nurjalla puolella tukikangasta. Kiinnittämällä tukikankaan kangaspalojen nurjalle puolelle, kuviot pysyvät kauniissa ryhdissä eivätkä ne valahda muodottomaksi. Materiaaliksi sopii melkeinpä mikä vaan kangas. Erilaisista materiaaleista tehdessä, saat pompuloihin täysin toisenlaisen fiiliksen. Korkkikankaasta ommellut pompulat sopivat myös juhliin.

Mallikappaleet on ommeltu puuvilla-elastaanitrikoosta sekä kauniista eläväpintaisesta korkkikankaasta. Kaikissa on käytetty perus kuminauha pompulaa, johon on kuvio ommeltu kiinni. Pompula pääsee pyörimään vapaana, joka mahdollistaa kiinnityksen helpommin hiuksiin. Kuviota pystyy kääntämään ja asettelemaan paremmin jälkikäteen.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 3 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!